123Advies zal op donderdag 2 oktober 2014 van 19.00 tot 21:00 aanwezig zijn op de Startersdag van Apeldoorn en starters van de nodige informatie voorzien op weg naar de eerste koopwoning. Op deze avond in het stadhuis van Apeldoorn kan er informatie ingewonnen worden over bijvoorbeeld hypotheken en de Starterslening. Nieuwsgierig? Zet donderdag 3 oktober 2014 in agenda en breng ook zeker een bezoek aan de stand van 123Advies. 123Advies is namelijk het kantoor voor starters in Apeldoorn, dit wordt bevestigd door beoordeling websites van Independer en advieskeuze. Bezoekers van de startersmarkt krijgen ook een kortingscoupon bij de stand van 123Advies en maken ook kans op een iPad mini, beschikbaar gesteld door alle deelnemers aan de markt.

123Advies heeft al velen starters van advies en begeleiding voorzien bij het aankopen en financieren van de eerste koopwoning. 123Advies is gespecialiseerd is het adviseren van starters en bied volledig onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken. Daarnaast wordt er begeleiding geboden bij het aanvragen van een Starterslening, het regelen van een taxatie, het vinden van een notaris en het doen van de belastingaangifte. Dit allemaal voor zeer scherpe en vaste tarieven!

Kun je niet wachten tot 2 oktober? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor een hypotheek te verkennen en informatie in te winnen:

Klik hier voor een vrijblijvende afspraak!