123advies

123Advies zal op donderdag 1 oktober 2015 van 19.00 tot 21:00 aanwezig zijn op de woonmarkt van Apeldoorn en (potentiële) woningkopers van de nodige informatie voorzien op weg naar een koopwoning. Op deze avond kan er in het stadhuis van Apeldoorn informatie ingewonnen worden over bijvoorbeeld hypotheken, restschulden en de Starterslening. Nieuwsgierig? Zet donderdag 1 oktober 2015 in de agenda en breng ook zeker een bezoekje aan de stand van 123Advies, Nico Boomgaard en Mark van Milligen staan je deze avond graag te woord. Bezoekers van de 123Advies stand maken ook nog eens kans op een Monopoly Apeldoorn spel, een spel over de lokale woonmarkt waar 123Advies trotse geldsponsor van is.

123Advies bestaat sinds 2009 en heeft sindsdien al velen bewoners van Apeldoorn voorzien van advies en begeleiding bij het aankopen en financieren van een koopwoning. 123Advies kent geen groot marketinginstrument maar moet het met name hebben van (online) mond tot mond reclame. Denk hierbij een referentie websites als advieskeuze.nl en Independer.nl.  123Advies biedt bewoners van Apeldoorn volledig onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Daarnaast begeleiden we bij het aanvragen van een Starterslening, het regelen van een taxatie, het vinden van een notaris en het doen van de belastingaangifte. Dit allemaal voor zeer scherpe en vaste tarieven!

Kun je niet wachten tot 1 oktober? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor een hypotheek te verkennen en informatie in te winnen:

Klik hier voor een vrijblijvende afspraak!