prijs

De hypotheekadviseurs van 123Advies zijn verkozen tot winnaar van Noord- en Oost- Gelderland. Het hypotheekadvies kantoor heeft deze prijs gewonnen met de beste prijs- kwaliteit verhouding van de regio.

Op basis van meer dan 100 beoordelingen en een gemiddeld cijfer van een 8,9 heeft 123Advies de prestigieuze prijs in de wacht gesleept. ‘Daar zijn we super trots op’ aldus Mark van Milligen (25), oprichter van 123Advies.

Mark vervolgt: ‘Erkenning krijgen vanuit klanten is wat dit werk zo fantastisch maakt, de prijs is een kroon op ons werk. Elke dag werken we (Nico, Nicole, Nicolien en Mark zelf) vol passie voor de klanten, bemiddelen we voor het beste product, communiceren we zo duidelijk mogelijk en zorgen dat men zorgeloos kan toeleven naar de nieuwe woning’.

Vanzelfsprekend bedanken we de klanten voor de vele positieve beoordelingen, die motivatie geven om op dezelfde wijze door te gaan!

Wat doet 123Advies?
123Advies is het kantoor van Apeldoorn en omstreken als het gaat om volledig onafhankelijk hypotheekadvies. Wij kennen de persoonlijke aanpak van een klein kantoor maar de professionaliteit van een keten. Al onze tarieven zijn all-in en zeer scherp. Zelf deze unieke manier van dienstverlening ervaren? Klik hier voor een vrijblijvende afspraak of bel 055 – 790 88 11.

Hoe is deze prijs gewonnen?
Adviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, kunnen worden beoordeeld door hun klanten op www.independer.nl. Om in aanmerking te komen voor de prijs moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een kwaliteitscheck hebben ingevuld. Met deze check kunnen consumenten aan de hand van een vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle relevante onderwerpen heeft besproken. De Kwaliteitscheck is gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De prijs heeft betrekking op beoordelingen die zijn achtergelaten tussen 1 maart 2015 en 1 maart 2016.

Independer behoort met jaarlijks ca. 936.000 bezoekers tot de top-3 meest bezochte websites waar mensen zich oriënteren op een hypotheek. Via ‘Zoek adviseur’ kunnen consumenten snel en gemakkelijk de beste hypotheekadviseur in hun regio vinden. In totaal hebben consumenten bijna 83.000 waarderingen van kantoren op de site van Independer achtergelaten.