Het Financieel Dagblad heeft 123Advies in 2022 wederom (net als in 2021) uitgeroepen tot FD gazelle en behoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De lijst bestaat dit jaar uit 685 bedrijven.

Op 22 november hebben hypotheekadviseurs Nico Boomgaard, Mark van Milligen en Sander Speulman in theater Amsterdam de FD Gazelle opgehaald, die vanzelfsprekend weer een mooie plek krijgt op kantoor.

‘’We zijn hartstikke trots dat we de groei hebben kunnen doorzetten, het team is goed op elkaar ingespeeld en stelt het klantbelang altijd voorop. De inzet en passie van de vijftien collega’s is van groot belang. Het gevolg hiervan is een hoge klantwaardering en veel mond tot mond reclame van tevreden relaties’’ aldus een trotse eigenaar Mark.

Groei 123Advies laatste drie jaren

In de criteria van de FD gazellen wordt gekeken naar de laatste drie jaren en in die jaren is het team van 123Advies flink gegroeid. Van acht collega’s in 2019 tot vijftien in 2022, een verdubbeling van het aantal FTE. In deze periode groeide de omzet met 25%, waarmee ruim aan de eisen van de FD Gazellen is voldaan.

Acht hypotheekadvieskantoren in de lijst opgenomen & veel bedrijven gericht op duurzaamheid

123Advies is één van de acht hypotheekadvieskantoren op de prestigieuze lijst van het FD. Wat verder opvalt is dat de provincie Gelderland een ondernemende provincie is, bijna 25% van de bedrijven komt uit Gelderland.
Verder kom je veel bedrijven tegen die zich bezig houden met duurzaamheid. Voorbeelden hiervan zijn bedrijven actief in zonnepanelen, warmtepompen of isolatie. Voor 123Advies niet geheel onverwacht: bij elke hypotheekaanvraag wordt onder de aandacht gebracht hoe je verduurzaming (voordelig) kan financieren.

Voorop blijven lopen

Binnen 123Advies zijn we continu bezig met onszelf te verbeteren om zo de concurrentie een stap voor te blijven. Uitgangspunt is ‘’hoe wil de klant geholpen worden in een hypotheektraject’’ en vervolgens ‘‘wat kunnen we verbeteren om dit zo goed mogelijk te realiseren’’ aldus Sander. Mark vult aan: ‘‘Als organisatie verander je naarmate je groei, zeker nu we met een vestiging in Deventer (sinds september 2022) ook actief zijn buiten de gemeente Apeldoorn. We blijven echter bewaken waarmee we groot zijn geworden, een zo persoonlijk mogelijke dienstverlening leveren’’

Ook aan het onderscheidend vermogen wordt gewerkt. Hypotheekadviseur Nico zegt hierover: Wil je de klant het beste kunnen bieden, dan moet je met alle geldverstrekkers samenwerken “Zo spelen we in op duurzaamheid en hebben we duurzame aanbieders als ASN Bank en Triodos die we mogen aanbieden, dit zijn partijen die met een selectief aantal tussenpersonen willen samenwerken. Maar ook combineren we een hypotheek met een duurzaamheidslening bij de gemeente, zolang dit maar het beste en voordeligste is voor de klant’’.

Zelf deze unieke manier van dienstverlening ervaren?

Wil je vrijblijvend een afspraak maken? Klik dan hier of bel 055 – 790 88 11