Het team van 123Advies is verheugd over de komst van een nieuwe collega: Marisah Noija. Eigenaar Mark is erg blij met haar komst: ‘Marisah heeft met haar achtergrond in de reis- en recreatiebranche ervaring in het naar het zin maken van relaties, iets wat goed toe te passen is in de dienstverlenende functie van assistent hypotheekadviseur’.

Net als veel collega’s die haar voorgingen is Marisah benaderd via Linkedin toen ze 1,5 jaar werkzaam was bij de Rabobank. Na een kennismaking op 16 juni volgde er een lunch en een voorstel, waarna er op 1 augustus een bos bloemen voor haar klaarstond op kantoor en Marisah onderdeel van het 123Advies-team werd.

Marisah legt uit: ‘Als adviseur particulieren heb ik veel ervaring opgedaan in de dienstverlening rondom bankproducten en verzekeringen. Het feit dat 123Advies onafhankelijk werkt spreekt mij aan en inhoudelijk kan ik mezelf nu nog meer uitdagen door me te ontwikkelen op het gebied van hypotheken’.

Woningmarkt & groei 123Advies

Daar waar veel branches het de laatste maanden zwaar te verduren hebben gekregen heeft de woningmarkt in Apeldoorn hier geen last van gehad. Eigenaar Mark van Milligen had dit niet direct voorzien ‘Ik was erg nieuwsgierig wat het effect zou zijn van Corona na een goed eerste kwartaal van de woningmarkt & 123Advies. Inmiddels spreken de aantallen voor zich en is het tweede kwartaal het beste kwartaal sinds de oprichting van 123Advies’. Overuren maken is nu de norm en met de komst van Marisah vertrouwen wij erop dat onze reactietermijnen goed blijven zoals relaties dit gewend zijn.

Waar komt de groei vandaan?

Los van het feit dat mensen nog steeds woningen aankopen is er een groeiende groep mensen die hun woning willen verbouwen en/of profiteren van de lage rentestand. Daarbij is onafhankelijk hypotheekadvies een pré. Verder weten Apeldoorners 123Advies goed te vinden als het gevolg van een hoge klanttevredenheid. Mark zei hierover al eerder het volgende: ‘grootbanken verdwijnen uit het straatbeeld en verliezen al jaren marktaandeel, iets wat verder te verklaren is door rentes, voorwaarden en condities bij andere aanbieders. Goed nieuws voor consumenten!’

Het is voor 123Advies altijd weer een uitdaging om, los van een goed aanbod, verrassend goede service te bieden bij het begeleiden van een hypotheektraject. Wil jij ook 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Apeldoorn? Klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak of plan direct telefonisch een afspraak in door te bellen naar 055 790 88 11.