Nico-Boomgaard

Om de vraag naar hypotheekadvies en bemiddeling nu en in de toekomst aan te kunnen verwelkomt 123advies per 1 juni een nieuwe collega, te weten: Nico Boomgaard.

123Advies was vanwege een groeiende klantenkring al enige tijd op zoek naar versterking van het team. Binnen 123 advies zijn we opzoek naar mensen met net die ene extra motivatie, iemand die thuis is in de Apeldoornse markt en zijn klanten graag persoonlijk benaderd. Die niet is van het verkopen, maar van het adviseren. Staan voor je relatie! Binnen het eigen netwerk is Nico Boomgaard geworven om ons team te versterken. ‘Hier zijn we natuurlijk erg blij mee’, aldus eigenaar Mark van Milligen.

Nico Boomgaard: “ Na zes jaar in Zutphen te hebben gewerkt als verzekerings- en financieel adviseur, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heb ik gevonden als hypotheekadviseur in mijn eigen woonplaats, Apeldoorn. Met veel plezier en trots kijk ik er naar uit om aan de slag te gaan bij 123Advies.”

Nico is allround geschoold en zal de komende tijd ervaring op doen over de werkwijze van 123Advies en worden klaargestoomd als hypotheekadviseur, zodat hij vervolgens vrienden, familie en ook u van dienst kan zijn!

Voor vele zal Nico geen onbekend gezicht zijn. In het weekend zit hij namelijk ook niet stil maar staat hij vol passie op het voetbal veld of op de squash baan. Kent u Nico nog niet? Bekijk dan hier zijn LinkedIn pagina.