sander-speulman

Om de vraag naar hypotheekadvies- en bemiddeling nu en in de toekomst aan te kunnen verwelkomt 123Advies per 1 februari een nieuwe collega: Sander Speulman.

123Advies was vanwege een groeiende klantenkring al enige tijd op zoek naar versterking van het team. Binnen 123Advies zijn we op zoek naar mensen met net dat beetje extra motivatie, iemand die thuis is in de Apeldoornse markt en zijn klanten graag persoonlijk benaderd. Staan voor je relatie! Sander Speulman is een oud-klasgenoot van Mark van Milligen (eigenaar 123Advies) en is op een netwerkborrel geworven om het 123-team te versterken. ‘Hier zijn we natuurlijk erg blij mee’, aldus Mark van Milligen.

Sander Speulman:

“ Na 3,5 jaar gewerkt te hebben bij de Rabobank (als laatst Apeldoorn en omgeving), vond ik het tijd voor een nieuwe, onafhankelijke,  uitdaging. Die uitdaging heb ik gevonden als onafhankelijk hypotheekadviseur bij 123Advies. Met veel plezier en trots kijk ik er naar uit om aan de slag te gaan en altijd de beste producten te kunnen aanbieden.” 

Sander is allround (HBO) geschoold en zal de komende tijd ervaring op doen over de werkwijze van 123Advies en worden klaargestoomd als hypotheekadviseur, zodat hij vervolgens vrienden, familie en ook u van dienst kan zijn!

Wilt u kennis maken met Sander? Bekijk dan hier zijn LinkedIn pagina.