Voor het tweede jaar op rij wordt er een badeendenrace georganiseerd tijdens het Drakenbootfestival in Apeldoorn. Vorig jaar ging één van de uitgedeelde badeenden van 123advies er met de hoofdprijs van € 400,– wastegoed bij Blinq vandoor.

Na het succes van vorig jaar worden er ook dit jaar door de hypotheekadviseurs van 123Advies weer badeenden uitgedeeld. De badeenden worden uitgedeeld aan iedereen die voor 23 juni (vrijblijvend) op gesprek komt voor de beste hypotheek.  Hiermee wordt het goede doel van de organisatie, Stichting Leergeld Apeldoorn, gesteund in haar doel kinderen van minder draagkrachtige gezinnen bij sociale activiteiten te kunnen betrekken. Hierdoor kunnen deze kinderen ‘meedoen’ met hun leeftijdgenootjes. Is jouw badeend het snelst over de finish? Dan maak je ook nog eens kans op mooie prijzen!

123Advies loopt graag voorop als het gaat om onafhankelijk hypotheekadvies, wie weet gaat jouw badeend wel voorop als het gaat om leuke prijzen! Denk hierbij aan € 400,- wastegoed bij Blinq, een KFC dinerbon of Sonos speaker! Maak vrijblijvend een afspraak bij 123Advies in het centrum of op De Eglantier, bel met 055 – 790 88 11 of laat hier je gegevens achter.

Meer weten over de badeendenrace of het goede doel? Ga naar badeendenraceapeldoorn.nl .