Op  www.advieskeuze.nl, dé website als het gaat om reviews over hypotheekadvies,  is 123Advies Apeldoorn Centrum als eerste van Nederland door de magische grens van maar liefst 600 reviews heen gebroken.

Kerst 2012 kwam de eerste review binnen, een kleine zeven jaar later is nummer 600 een feit. ‘Sinds  we reviews zijn gaan vragen in 2012 zijn er gemiddeld 2 per week ontvangen door 123Advies Centrum. De tevredenheid straalt ervanaf en daarmee zijn de reviews een zeer belangrijke graadmeter in de koers van ons bedrijf’ aldus oprichter van 123Advies, Mark van Milligen.

Hypotheekadviseur Bas Pothoven vult trots aan: ‘Super leuk dat er zo veel interactie is middels reviews, verwachtingen overtreffen is altijd weer een leuke uitdaging. De waardering van de huizenkopers in Apeldoorn is wat dit werk zoveel voldoening geeft’. Het team van 123Advies, waar ook Nico, Sander, Nicolien, Anne, Alisha, Elise en Nicole toebehoren, wil alle huizenkopers & oversluiters in Apeldoorn en omstreken op een zo prettig mogelijke manier begeleiden naar de laagste lasten. Dit alles natuurlijk tegen de beste voorwaarden!

Tweede vestiging op De Eglantier goed uit de startblokken
De tweede locatie van 123Advies, op winkelcentrum De Eglantier, is ook goed op gang gekomen sinds de opening op 30 november 2018. In de eerste 9 maanden zijn er 35 hypotheekreviews binnen gekomen en daar is hypotheekadviseur Nico Boomgaard erg trots op: ‘We merken dat we warm worden ontvangen in De Maten, veel mensen lopen spontaan binnen en zijn blij dat zij weer voor de hypotheek terecht kunnen op het eigen winkelcentrum’.  Wij bieden namelijk niet alleen ING, Rabobank en ABN AMRO aan, maar nog veel meer geldverstrekkers om zo mooie lage lasten te creëren’.

Zelf onze unieke dienstverlening ervaren?
Wil jij ook een zorgeloos traject ervaren met gegarandeerd de laagste lasten? Laat dan hier je gegevens achter of bel direct met 123Advies Centrum op 055 – 790 88 11 of 123Advies Eglantier op 055 -790 88 18 .