Vlakbij de IJssel en op loopafstand van de Brink wordt aan de Boterstraat 8 in Deventer per 12 september een derde 123Advies-vestiging geopend.

David Gerritsen vestigingsleider

Hypotheekadviseur David Gerritsen zal met een team van ervaren, enthousiaste collega’s de regio Deventer en omstreken gaan bedienen. David was tot 2021 acht jaar werkzaam in Deventer, waarna hij bewust de stap zette richting 123Advies in Apeldoorn. David: De werkwijze van 123Advies sprak mij enorm aan en ik heb geen moment spijt gehad van die beslissing. Dat ik nu anderhalf jaar later de kans krijg om een eigen vestiging te runnen zie ik als een hele mooie kans waar ik enorm veel zin in heb!

David stelt zichzelf voor: Je kunt rustig stellen dat ik een ‘vakidioot’ ben die er blij van wordt om overzicht te creëren in de financiële huishouding en complexe materie tastbaar te maken in jip-enjanneke taal. Ik krijg energie van met mensen werken en vind het mooi om onderdeel te zijn van een betekenisvolle gebeurtenis, zoals de aankoop van een nieuwe woning of eerder stoppen met werken. In mijn vrije tijd sport ik graag of lees ik een goed boek om te ontspannen en mezelf te ontwikkelen.

David geeft aan dat de keuze voor Deventer een makkelijke was: Toen ik kwam werken bij 123Advies viel direct op hoe actief we al in de regio Deventer waren. Dit heeft een speurt gekregen doordat veel eerdere werkrelaties mij ook hier goed weten te vinden. Met de vestiging in Deventer kunnen we de regio nog beter bedienen en versterken we het merk 123Advies buiten Apeldoorn.

Oprichter ziet een droom in vervulling gaan

Eigenaar van 123Advies, Mark van Milligen, ziet een lang gekoesterde wens in vervulling gaan: “Ik heb altijd in een andere stad willen openen. Het is een nieuw hoofdstuk voor 123Advies waar we met elkaar naar uitkijken en toeleven.”

Mark licht toe: “Ons merk in een andere stad vestigen met de juiste mensen, dat is iets dat ik al jaren wil. Met het aantrekken van klantgerichte collega’s die begrijpen hoe onze manier van dienstverlening werkt, ben ik ervan overtuigd dat wij van toegevoegde waarde zijn voor de stad Deventer.

Goed bereikbare locatie op loopafstand van de Brink

In 2022 zijn diverse locaties bekeken met als doel dat iedereen in Deventer herkent waar de vestiging zit. Naast het speelgoedmuseum en om de hoek van Bierencafé de Heks zit het met de herkenbaarheid goed. Ook over de bereikbaarheid is nagedacht. De vestiging is te vinden op steenworpafstand van parkeergarage de Brink, makkelijk te vinden met de fiets en ook per boot (het pontje), na een wandeling van 5 minuten, goed bereikbaar.

De nieuwe locatie van 123Advies van boven gezien met om de hoek parkeergarage de Brink

Onderscheidend vermogen 123Advies

De belangrijkste eigenschap van het team is dat de communicatieve vaardigheden uitmuntend zijn. Oftewel: zeggen wat je doet en doen wat je zeg met 100% onafhankelijk hypotheekadvies. De hypotheekadviseurs zetten zich in om iedere klant zo goed mogelijk van het beste advies te voorzien. We verdiepen ons in de markt, kennen deze door en door en doen ons uiterste best om bij jou het traject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo bieden we huizenkopers en huizenbezitters waar ze recht op hebben: de beste hypotheek tegen de laagste lasten.

Verder hechten we veel waarde aan een hoog scholingsniveau. Zo hebben niet alleen de hypotheekadviseurs de papieren om te mogen adviseren, maar ook de assistenten. Daarmee onderscheiden we ons binnen de markt.

Gegroeid door positieve reviews

In Apeldoorn is 123Advies een bekende naam door veelmond-tot-mondreclame en goede reviews via Google of Advieskeuze.nl.

Dit heeft gezorgd voor een mooie groei van het bedrijf die niet onopgemerkt is gebleven: in 2021 zijn we door FD Gazellen uitgroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het doel is om ook in Deventer een goede naam te vestigen en van betekenis te zijn voor de Deventenaren.

Vrijblijvende afspraak maken?

Ondanks de opening per 12 september hebben er al afspraken plaatsgevonden aan de Boterstraat en in de directe omgeving. Zelf ook een afspraak maken? Bel gerust met 0570 20 30 44 of klik hier.