Het Financieel Dagblad heeft 123Advies uitgeroepen tot FD gazellen 2021 en behoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De lijst bestaat dit jaar uit 691 bedrijven die hebben kunnen groeien, terwijl de economie in 2020 met 3,7% kromp.

‘Een bekroning voor team 123Advies en de koers van het bedrijf, waarbij we sturen op klanttevredenheid, alles doen in het belang van relaties en 100% onafhankelijk adviseren.’ aldus een trotse eigenaar Mark van Milligen.

Groei 123Advies laatste drie jaar

In de criteria van de FD gazellen wordt gekeken naar de laatste drie jaren en in die jaren is het team van 123Advies flink gegroeid. Van zeven collega’s in 2018 tot veertien in 2021. In deze periode groeide de omzet met 50%, waarmee ruim aan de eisen van de FD Gazellen is voldaan. Het Financieel Dagblad heeft als vereisten 20% omzetgroei, dat je winstgevend bent en een personele groei hebt doorgemaakt.

Als team het verschil maken

Binnen de teamsamenstelling van 123Advies is het belangrijkste dat de communicatieve vaardigheden in orde zijn. ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ aldus Nico Boomgaard, die sinds 2018 de tweede vestiging van 123Advies op winkelcentrum De Eglantier onder zijn hoede heeft.

Mark vult aan: ‘Verder hechten we veel waarde aan een hoog scholingsniveau. Zo hebben niet alleen de hypotheekadviseurs de papieren om te mogen adviseren. Ook de assistenten zijn in het bezit van alle papieren en daarmee onderscheiden we ons van de concullega’s’.

Reviews & doorverwijzende makelaars

Sluit je bij 123Advies je hypotheek af dan vragen we of je een review wilt achterlaten. Trots zijn de adviseurs dan ook op de verkregen 5 sterren reviews via bijvoorbeeld Google en advieskeuze.nl. Ook zijn we ontzettend dankbaar voor partners, makelaars en bestaande relaties die vele (potentiële) woningbezitters naar ons doorverwijzen.

Toekomstplannen 123Advies & collega’s gezocht

‘Tevredenheid op het hoogste niveau houden en met zijn allen plezier hebben in ons werk is het allerbelangrijkste. Groeien is nooit het doel op zich, maar een mooie bijkomstigheid’ licht Mark toe.

Wel is er de ambitie om onze dienstverlening verder uit te breiden met een nieuwe vestiging buiten Apeldoorn. De oriëntatie hiervoor is in gang gezet en daarmee zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Lijkt jou het leuk om als (assistent) hypotheekadviseur bij 123Advies aan het werk te gaan? Neem contact op met Mark via mark@123advies.nl.

Zelf deze unieke manier van dienstverlening ervaren?

Wil je vrijblijvend een afspraak maken? Klik dan hier of bel 055 – 790 88 11.