Het bierfestival wordt dit jaar, na 2 jaar stil gelegen te hebben, nieuw leven in geblazen. Om dit te realiseren is de organisatie op zoek gegaan naar een Apeldoornse partner met veel raakvlakken en kwam zo uit bij 123advies. 123advies staat met twee onafhankelijk hypotheekadvieskantoren midden in de samenleving van de Gemeente Apeldoorn door mensen hun woondromen te verwezenlijken.

“Als 123Advies sponsoren we sportverenigingen en goede doelen, dit is onze volgende stap. Een evenement als deze mag voor Apeldoorn natuurlijk niet verloren gaan en het is goed dat na 2 jaar afwezigheid weer terug is van weggeweest. Als lokaal bedrijf dragen we Apeldoorn een warm hart toe en willen we middels dit sponsorschap onze bijdrage leveren aan meer reuring in gezinsstad Apeldoorn’’ aldus Mark van Milligen, eigenaar van 123advies.

Als bedrijf zetten we in op het leveren van uitstekende dienstverlening en is de groei te danken aan veel reviews en een klantwaardering van 9,7. “Bij het festival draait het ook om kwaliteit en goede service en mag iedereen het oordeel vellen over het diverse assortiment dranken & hapjes’’. “123Advies vergelijkt alle hypotheken en verzekering precies op dezelfde manier”, aldus Van Milligen met een knipoog.

Het ‘Internationaal bier & crafts festival’ is meer dan alleen bier. Zo worden er activiteiten georganiseerd, workshops gegeven en is er meer te proeven op het festival. Een lokale destilleerderij is aanwezig, koffie wordt gemaakt van vers gebrande bonen, buiten zullen grote smokers staan waarop vleesproducten worden bereid en er zijn diverse wijnhuizen aanwezig die hun collectie presenteren en proeverijen organiseren, net als bierproeverijen en challenges.

Ook zullen er meerdere foodtrucks aanwezig zijn met ambachtelijke producten om op te eten en mee te nemen. Van een lekkere hap voor de snelle trek, tot het bakken van je eigen brood, samenstellen van een tapenade en/of pizza. Ook voor kinderen is er een mooi programma samen gesteld. Van limonade brouwen tot het maken van je eigen short. Het wordt een ambachtsevent voor jong en oud.  Het evenement vindt zowel buiten, als binnen plaats op het Zwitsalterrein.

Dat in Apeldoorn maar voordelig mag worden gewoond, geleefd en genoten. De entree is gratis en het terrein is beiden dagen open van 13:00 tot 19:00. Graag tot 31 augustus en 1 september!