Hypotheekadviseur Nico Boomgaard en zijn collega’s maken regelmatig overuren met de vele hypotheekaanvragen. Na successen van de locatie in het centrum van Apeldoorn openende 123Advies een jaar geleden de tweede vestiging onder leiding van hypotheekadviseur Nico, en nu al wordt de bezetting flink opgeschroefd. 

Goed ontvangen
Op de Eglantier is er al geruime tijd geen bank meer te vinden, 123Advies speelde hier in november vorig jaar slim op in door alle geldverstrekkers te gaan aanbieden op het winkelcentrum. “Mensen weten ons vanaf het begin heel goed te vinden”, zegt Nico. “Het is altijd afwachten of mensen ons ook hier weten te vinden op een nieuwe locatie, maar het loopt echt goed. Het is goed dat we in De Maten zitten, want in deze hoek van Apeldoorn gebeurt veel!”

 

Hoge waardering
De klantwaardering bij 123advies is enorm. Daar waar de locatie in het centrum al meer dan 600 positieve reviews in haar 10 jarig bestaan heeft ontvangen wordt ook de vestiging op de Eglantier hoog gewaardeerd. Als je op vergelijkingssites advieskeuze.nl rondstruint, kom je de vestiging tegen met meer dan 40 reviews. Met een gemiddelde van een 9,7 kunnen de hypotheekadviseurs zeggen dat hun klanten tevreden zijn. “Gaaf hè? Daar zijn we echt héél trots op en we doen er alles aan omdat dat zo te houden”, zegt Nico. Er zijn reeds plannen voor het realiseren van een tweede spreekkamer en het maken van extra werkplekken. 

 

Hypotheekadvies nodig?
Heb jij ook verhuis-, verbouwplannen of wil je profiteren van de lage rentestand? Maak vrijblijvend een afspraak, je kunt zo binnenlopen bij één van de kantoren van 123Advies of bellen met 055 – 790 88 11. Online een afspraak maken kan ook, klik dan hier.