sinterklaas

De mensen van 123Advies mochten gisteren hun schoen zetten van de goedheiligman en kregen een mooi gedicht (zie hier de post op Facebook):

Beste dames en heren van 123Advies,

In 2015 waren jullie voor de hypotheekmarkt in Apeldoorn een groot genoegen, met veel huizenkopers welke jullie het hemd van het lijf vroegen. De vraag naar 123advies trok flink aan, nu steeds meer mensen weten waar jullie voor staan.

Het jaar heeft dat ook veel goeds veel goeds gegeven, met meer dan 100 reviews scoren jullie gemiddeld hoger dan een 9. Op nummer 1 in Apeldoorn op Independer en Advieskeuze, de belangstelling is dan ook reuze!

Relaties worden geholpen van A tot Z, niets is jullie te veel of drukt de pret. Daarnaast zijn de adviestarieven afgestemd naar ieders believen, met altijd de scherpste rentetarieven.

Starter, doorstromend of oversluiten, niemand sluiten jullie buiten. Er zijn ook wat klanten geheel zelfstandig, ook daarvoor regelen jullie de hypotheek inpandig.  De zzp’er wordt gezien als groeibriljant, hypotheken voor mensen zonder dienstverband. 3 jaarcijfers is bij 123Advies niet een absolute pré, 1 a 2 jaarcijfers kunnen jullie ook al een hele hoop mee.

Dan hebben jullie nog offertes met kosteloze geldigheid van meer dan 38 weken, speciaal voor de nieuwbouwhypotheken. Voor nieuwbouwkopers is dat geweldig, een hypotheekofferte van kostenloos negen maanden geldig.

Met de feestdagen voor de deur, het kantoor aan de Roggestraat van vroeg tot laat verlicht. Het moge duidelijk zijn, 2016 is in zicht.  Een nieuw jaar met hard werken, met oplossingen die de relaties van 123Advies versterken.

Ga zo door en hou dit vast, maak klanten blij en zorg dat je ze verrast!

Met vriendelijke groeten,

Sinterklaas