Voor 123Advies, die ruim een half jaar een tweede vestiging heeft op de Eglantier was het natuurlijk vanzelfsprekend dat we ons gezicht lieten zien op de voorjaarsmarkt: een primeur voor het team.

Als hypotheekadvieskantoor heeft 123Advies natuurlijk geen fysieke goederen in de verkoop en stond vestigingsleider Nico Boomgaard voor een uitdaging: ‘’Na een teamoverleg besloten we om de kraam kleurrijk in te richten, zorgde we voor wat lekkers en hebben we een prijsvraag bedacht’.

123Advies maakt kennis met De Maten
Nico vervolgt: ‘Tussen de leuke omtredens van het naastgelegen podium zorgde dit voor veel bekijks en interactie met vaste bezoekers van de Eglantier. Leuk om met diverse mensen kennis te maken en zo nog meer betrokken te raken’

Uitslag prijsvraag
Tijdens de woonmarkt kon iedereen antwoord geven op de prijsvraag: ‘Wat is de gemiddeld afgesloten hypotheek in Apeldoorn in 2018 (in euro’s)?’. Het juiste antwoord is  € 297.221,– en de twee prijswinnaars zijn bekend: De heer Gerritsen en Alianne Snip. Van harte gefeliciteerd met jullie Monopoly Apeldoorn spel!