Goed nieuws voor woningzoekend Apeldoorn! 123Advies, het vertrouwde adres voor Apeldoorners die opzoek zijn naar de beste hypotheek, breidt uit met een tweede vestiging op winkelcentrum De Eglantier.

Ruimtegebrek
Per vandaag kunnen – toekomstige – huisbezitters in de Maten weer bij alle banken terecht voor hun hypotheek. Onafhankelijk hypotheekadvieskantoor 123Advies, dat al een vestiging in het centrum heeft, kan namelijk hypotheken aanbieden van alle geldverstrekkers. Waar banken steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen breid 123Advies uit. Hiermee kunnen we (trost) constateren dat 123Advies het eerste zelfstandige hypotheekadvieskantoor in gemeente Apeldoorn is dat een tweede vestiging opent.

“Door een tweede vestiging te openen,” vertelt oprichter Mark van Milligen, “slaan we twee vliegen in een klap. We zijn nog beter bereikbaar voor  (toekomstige) relaties en lossen meteen ons ruimtegebrek aan de Roggestraat op.”

De Eglantier
Hypotheekadviseur Nico Boomgaard is het gezicht van de nieuwe vestiging op De Eglantier. “Als derde collega bij 123Advies heb ik mogen bijdragen tot waar we nu staan. Ik ben vastberaden om de mensen die naar de Eglantier komen zo persoonlijk mogelijk te helpen aan de laagste maandlasten, tegen de beste voorwaarden.”

Grote voordelen van de tweede locatie zijn de goede bereikbaarheid en het gratis parkeren op winkelcentrum De Eglantier. Je vindt 123Advies sinds deze week aan de Eglantier 325, naast Cafetaria Charly.

Over 123Advies
Toen oprichter Mark van Milligen in 2015 met zijn bedrijf 123Advies van een kantoor naar een winkellocatie in het centrum verhuisde, had hij één collega: Nicole Remmerts. Inmiddels zijn ze met zeven en komt er in januari een achtste bij. “Ondanks twee uitbreidingen past het gewoon niet meer,” zegt Mark. En dus was het tijd voor een uitbreiding.

“123Advies biedt de persoonlijkheid van een klein, lokaal kantoor, maar de professionaliteit van een landelijk hypotheekadvieskantoor,” legt Nico uit. “Bovendien weigeren we beperkte dienstverlening aan te bieden. Gewoon volledige service voor een scherp tarief, dat is waar het team van 123Advies voor staat bij de belangrijkste aankoop van je leven! Het doel van 123Advies is om een laagdrempelig advieskantoor te zijn waar je bijvoorbeeld ook ’s avonds terecht kunt.”

Naar deze manier van werken blijkt in Apeldoorn veel vraag. Nico: “De enthousiaste reviews die we van mensen op Independer en Advieskeuze krijgen is voor ons elke keer een feestje. Daar doen we het voor! En mocht iemand onze dienstverlening als minder goed ervaren, dan willen we daar allemaal van leren. Zo hebben onze relaties de garantie dat ze altijd met de beste deal naar de notaris gaan.”

Afspraak maken
Vrijblijvend een afspraak maken bij Nico of één van de drie andere adviseurs? Bezig met verhuisplannen of wil je weten of oversluiten voordelig is? Klik hier of bel 055 – 790 88 11 om direct een afspraak te maken bij één van de twee vestigingen, of loop eens binnen op het splinternieuwe kantoor!