Ondanks de minimale bezetting (veel collega’s werken thuis) zijn de kantoren van 123Advies ook dit jaar weer gekleurd door stapels met Tony’s Chocolonely repen. Voor velen heeft deze eerlijke chocolade de favoriete smaak: karamel zeezout!

Steuntje in rug actie voor het MKB

Waar de woningmarkt (en dus 123Advies) geen last heeft van Corona is dit voor veel Apeldoornseondernemingen wel anders. Apeldoorners Tim Koldenhof en Dani Levy zijn daarom een actie begonnen waar 123Advies graag haar bijdrage aan levert. Dani Levy: “Er zijn in Apeldoorn nu veel bedrijven die het lastig hebben en zelfs met faillissement bedreigt worden. Deze kerstbox lost dat zeker niet op maar het is wel een leuke attentie in deze lastige tijd”. Mensen kunnen zichzelf of anderen aanmelden via de website www.steundemkb.nl.

Vierde jaar op rij, nogmaals in het roze

‘In 2017 zijn we begonnen met oranje repen uit te delen rond de feestdagen en dit is erg enthousiast ontvangen’ aldus hypotheekadviseur Nicolien Schroven. Na oranje en roze (kleuren uit het logo van 123Advies) te hebben geprobeerd is er vorig jaar een poll gehouden op Facebook: Roze heeft gewonnen met meer dan 80% van de stemmen.

Nog niet bekend met het Tony’s verhaal?

Lees hier het verhaal: Website Tony’s Chocolonely

Vrijblijvende afspraak maken

In december of (begin) januari een (vrijblijvende) afspraak staan? Grote kans dat een reep klaar leggen of er één opsturen. In de agenda’s van zowel Apeldoorn Centrum als op de Eglantier is met name begin januari nog ruimte dus maak snel een vrijblijvende afspraak met Nicolien, Sander, Nico, Bas of Mark. Klik hier of bel direct 055 – 790 88 11.