Maar liefst 250 badeenden worden de komende twee weken uitgedeeld door de hypotheekadviseurs van 123Advies. Hiermee wordt het goede doel van de organisatie, Stichting Feestneus, gesteund in haar doel alle Apeldoornse kinderen bij de maatschappij te betrekken. Is jouw badeend het snelst over de finish? Dan maak je ook nog eens kans op mooie prijzen!

In het weekend van 23 juni trekken vele Apeldoorners naar het Zwitsalterrein voor het Drakenbootfestival. Daar waar de meesten al bekend zijn met het vrijdagavond concert en de races op zaterdag en zondag, is er een nieuwe race bij: de badeendenrace op zondag 24 juni om 17:00!

Wie de komende drie weken op gesprek komt krijgt enkele badeenden toegewezen. 123Advies loopt graag voorop als het gaat om onafhankelijk hypotheekadvies, wie weet gaat jouw badeend wel voorop als het gaat om leuke prijzen! Denk hierbij aan € 400,- wastegoed bij Blinq, een HD TV of Sonos speaker! Maak vrijblijvend een afspraak bij 123Advies, bel met 055 – 790 88 11 of laat hier je gegevens achter.

Meer weten over de Badeendenrace of het goede doel? Ga naar badeendenraceapeldoorn.nl of bekijk het interview in de Stentor.