pand-123advies

Na 5 jaar een kantoor te hebben gehouden aan de Richtersweg in Ugchelen maakt 123Advies de stap naar een groter kantoorpand. In het nieuwe jaar zal 123Advies zich gaan vestigen aan de Roggestraat 173 in Apeldoorn Centrum. Een mooie locatie waarbij relaties zo naar binnen kunnen lopen en worden ontvangen in een huiselijke en gemoedelijke sfeer.

‘Het was tijd voor een nieuwe omgeving, een nieuw thuis’ aldus eigenaar Mark van Milligen. De mond tot mond reclame heeft een sneeuwbal effect ondervonden en ook online weten relaties 123Advies steeds beter te vinden. Dit is te danken aan een constante top 3 positie op vergelijkingswebsites als independer.nl en advieskeuze.nl; Deze positie is de afgelopen jaren verworven door scherpe tarieven, volledige onafhankelijkheid, klantgericht advies en de 24- uur reageer service.

De komende 5 jaar wil 123advies gezond, met kwaliteit voorop, groeien tot marktleider van de Gemeente Apeldoorn in betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies!  Een visie die met kracht wordt uitgesproken. Waar anderen merken het grote publiek willen bereiken middels marketing, focussen wij op prijs en kwaliteit, een visie die vooruitstrevend is.

Beginnen aan je eerste of tweede huis? Met een vooruitstrevend en betrouwbaar advies gaan we samen de toekomst tegemoet, 123advies begint aan zijn tweede huis aan de Roggestraat in Apeldoorn centrum! Kom ons huis bewonderen en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jou toekomstig huis! Vanaf de bank, thuis, neem je hier direct contact met ons op.

Het volledige adres:

Roggestraat 173
7311 CC Apeldoorn
055-790 88 11

Graag tot ziens!