alisha

123Advies was vanwege een groeiende klantenkring op zoek naar versterking van het team en heeft dit gevonden in de persoon van Alisha Bijsterbosch.

Alisha is een gemotiveerde young professional, geboren en getogen Apeldoornse met een frisse blik op de dienstverlening. Binnen het eigen (Linkedin) netwerk is Alisha geworven om het team te versterken. ‘’Hier zijn we erg blij mee, Alisha is met haar ervaringen en frisse blik een verrijking van het team’’, aldus eigenaar Mark van Milligen doelend op haar ervaring bij een online hypotheekadvieskantoor. 123Advies is en blijft lokaal & persoonlijk, maar de ervaringen op online gebied kunnen ons mogelijk weer tot nieuwe inzichten brengen waarmee we onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Alisha: “Na het afronden van mijn werkzaamheden bij een online hypotheekadvieskantoor, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heb ik gevonden als afstudeerder bij 123Advies. Met veel plezier kijk ik er naar uit om te onderzoeken op welke wijze de dienstverlening van 123Advies verder geoptimaliseerd kan worden’

Alisha is allround geschoold en zal de komende tijd haar opleiding FSM (Financial Service Management) afronden en worden klaargestoomd voor het werkveld. Bekijk hier de LinkedIn pagina van Alisha.