Denk je aan 123Advies dan denk je waarschijnlijk aan hypotheken, maar wist je dat je ook je verzekeringen door 123Advies kan laten verzorgen? Kim Florax zal zich per heden volledig focussen op het adviseren over je verzekeringspakket.

Eigenaar Mark is blij met de komst van Kim: ‘Door de focus te leggen op hypotheekadvies was het serviceniveau op het gebied van verzekeringen niet naar mijn zin. Kim is de eerste binnen het team die zich volledig zal focussen op verzekeringen waardoor ons serviceniveau hier zal stijgen’.

Kim: ‘twee jaar geleden kochten wij ons eerste huis en zijn we erg prettig geholpen door 123Advies, die manier van dienstverlening wil ik graag ook laten terugkomen op het gebied van verzekeringen. Toen Mark mij benaderde voor een bak koffie om hierover te sparren was ik direct enthousiast’. Mark vult aan: ‘Dat gevoel is wederzijds. Kim ervaar ik als geduldig, is vrolijk en wordt er enthousiast van als relaties de verzekeringen goed op orde hebben tegen een scherpe premie. Eigenschappen die goed passen bij hoe wij naar dienstverlening kijken’

Meer weten over Kim? Kijk dan op teampagina. Je huidige verzekeringen vrijblijvend laten doorlopen? Bel 055 – 790 88 11.