Per 1 maart is team 123Advies verstrekt met Apeldoorner en ervaren hypotheekadviseur David Gerritsen. Eigenaar Mark van Milligen is enthousiast over zijn komst: ‘David is al enkele jaren een connectie op LinkedIn. In de zoektocht naar een nieuwe hypotheekadviseur die aansluit op onze manier van werken ben ik opzoek gegaan naar wat relaties over hem schrijven middels reviews. Daarbij viel David op door vele positieve reviews, relaties schrijven veel over ontzorgen en duidelijke communicatieve vaardigheden. Zo zien wij dat graag, maar het liefst natuurlijk onder de vlag van 123Advies’.

Toen David werd uitgenodigd voor een bak koffie was een kennismaking snel een feit. David: ‘mijn eerste kennismaking met 123Advies was tijdens (netwerk)bijeenkomsten, waar ik een positieve indruk kreeg van de adviseurs die er werkzaam zijn. Mijn ambitie was altijd al eens om te gaan werken in de eigen regio, maar dan wel bij het juiste kantoor. De interesse was gewekt’.

David vervolgd: ‘123Advies is verder een bekende naam met veel positieve signalen vanuit de markt in Apeldoorn. Na mijn kennismaking met Mark ben ik enthousiast geworden over zijn visie op advisering en de bijpassende werkwijze van 123Advies. De kern van advisering is voor mij alles willen doen in het belang van de klant en men daarbij volledig ontzorgen. Ik vind het leuk om overzicht te creëren in complexe situaties, houd van korte lijnen en ben duidelijk in mijn communicatie. Iets wat helemaal aansluit bij hoe 123Advies handelt.’

Meer weten over David? klik hier. Vrijblijvend een afspraak maken met David? Bel: 055 – 790 88 11 of klik hier om je gegevens achter te laten. Er wordt dan binnen één werkdag contact opgenomen om een afspraak te plannen.