groot-klein-bord

‘‘Jullie stoepbord valt niet echt op’’, aldus een eerlijke relatie onlangs op het kantoor aan de Roggestraat in Apeldoorn. Direct gingen toen de alarmbellen af bij 123Advies, ‘‘We zijn goed zichtbaar op internet (o.a. Google, Facebook en Advieskeuze.nl), te zien voor elke film in de bioscoop en regelmatig in regionale media: valt ons stoepbord voor het kantoor niet op’’ aldus eigenaar Mark van Milligen.

Bij 123Advies, het hypotheekadvieskantoor van Apeldoorn, zijn wij hier direct mee aan de slag gegaan. Er zijn nieuwe foto’s gemaakt en nieuwe advertenties ontworpen, met als resultaat  een nieuw stoepbord: ‘‘Zoek de verschillen, nu ook goed zichtbaar bij het eigen kantoor’’ aldus eigenaar Mark met een knipoog.

Langs de Apeldoornse wegen

123Advies is de komende twee weken met de nieuwe advertentie te zien langs de Apeldoornse wegen:  ‘‘Hypotheek? ->  vervolg uw weg naar 123Advies’’ is de duidelijke boodschap van de advertentie.

De beste klantwaardering & gratis op eerste gesprek

Druk op de schouders bij hypotheekadviseurs Nico, Sander en Mark van 123Advies: de beste klantwaardering van Apeldoorn maken we graag waar in een gratis eerste gesprek. Bel hiervoor met 055 – 790 88 11 of klik hier.