123Advies zoekt een HBO stagiair(e)!

Wil jij echt wat leren in een jong team van FTA afgestudeerden?

Als stagiair bij 123Advies ben je werkzaam in een jong team van 8 professionals verdeeld over twee vestigingen in Apeldoorn. Medewerkers zijn het gezicht van onze organisatie in een informele en gezellige sfeer. 123Advies heeft een sterk en gedreven team dat gaat voor een zeer hoge klanttevredenheid. Dit niet alleen in woorden, we willen altijd verwachtingen overtreffen en de vele positieve referenties blijven waar maken!

Dagelijks ben je bezig met de verwerking van administratie, het beantwoorden van klantvragen, het aanvragen van hypotheek- en verzekeringsoffertes en de behandeling van dossiers. In teamverband werk je op een proactieve manier aan het verlenen van de beste service, waarbij je ook voldoende mogelijkheden krijgt om mee te kijken bij adviesgesprekken en verdere uitwerkingen hiervan. Bij ons geen kopiëren en koffie halen (oké soms) maar een volwaardige stage (met stagevergoeding) waarbij we je opleiden tot financieel dienstverlener!

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Je volgt een HBO-opleiding Finance Tax and Advice (FTA, eerder bekend als FSM) of een andere relevante opleiding;
  • Vindt het leuk om in teamverband te werken;
  • Je bent enthousiast (vrolijk), sociaal (haakt niet af op de borrel) en klantgericht (snapt wat een klant wil);
  • Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Toont initiatief en vraagt door.

WIE ZIJN WIJ?
De oprichter van 123Advies, Mark van Milligen, is officieel in 2013 afgestudeerd aan de HAN in Arnhem voor de opleiding FSM en ook veel van zijn collega’s gingen hem voor.  123Advies kent de persoonlijke aanpak van een klein kantoor & de professionaliteit van een (franchise) keten. 123Advies moet het hebben van (online) mond tot mond reclame waarbij het team het elke keer als uitdaging ziet om verwachtingen te overtreffen. Bij ons geen beperkte dienstverlening maar full service tegen een scherp tarief! Dit is mogelijk omdat wij enkel regionaal reclame maken en niet afdragen aan een hoofdkantoor. Dit maakt onze tarieven zeer scherp zonder dat dit ten koste gaat van de dienstverlening!

WAT BIEDEN WIJ?
123Advies bestaat uit een team van jong professionals die  het leuk vinden een brug te slaan tussen theorie en praktijk. Daarom bieden wij de mogelijkheid om je bij ons te ontwikkelen en om wederzijds kennis uit te wisselen. Dit is een meewerkstage voel je daarom vrij om opvallende zaken te bespreken en uit je comfortzone te stappen! Naast een leerzame omgeving bieden we een stagevergoeding, een reiskostenvergoeding en bij goed functioneren uitzicht op vakantiewerk. Je wordt goed begeleid door een ervaren teammanager en kan mooie stappen maken in je ontwikkeling.

INTERESSE?
Wil jij onze nieuwe stagiair worden? Stuur je CV met motivatie naar info@123advies.nl, met hierbij benoemd in het onderwerp ‘stage’. Vermeld daarbij graag per wanneer je beschikbaar bent en voor welke dagen. Voor meer informatie kun je ook bellen met één van onze medewerkers: 055 – 790 88 11.