Startersmarkt

Op 1 oktober 2015 vond in het stadhuis van Apeldoorn de Woonmarkt plaats. Potentiele starters en doorstromers op de woningmarkt lieten zich informeren over hypotheken, de starterslening of bijvoorbeeld een restschuld. 123advies, in de personen van Nico Boomgaard en Mark van Milligen, hebben velen Apeldoorners hierbij van informatie kunnen voorzien op het gebied van hypotheken en alles wat er komt kijken bij het aankopen van een woning.

Potentiele woningkopers uit Apeldoorn en omstreken hebben direct de gelegenheid gekregen tot het maken van een vrijblijvende afspraak met een hypotheekadviseur van 123Advies. In een gesprek wordt verteld wat men kan lenen, wordt een voorbeeldberekening gemaakt voor de toekomstige hypotheek en wordt er uitleg gegeven over het aankopen van een woning in de regio Apeldoorn.

In verband met de grote belangstelling voor onze kraam hebben we niet iedereen volledig te woord kunnen staan. Een vrijblijvende afspraak maken kan vanzelfsprekend nog steeds.Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.