alisha

Alisha Bijsterbosch, student Financial Services Management, is afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met haar marktonderzoek ‘Hoe wordt 123Advies marktleider in Apeldoorn op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies?’

In haar onderzoek heeft Alisha in kaart gebracht waar we nu staan ten opzichte van de concurrentie, hoe de Apeldoornse woningmarkt in elkaar steekt en waar de kansen liggen. ‘De resultaten houden we natuurlijk voor ons, maar we zijn en gaan hier zeker mee aan de slag om als bedrijf progressie te blijven maken’ aldus eigenaar Mark van Milligen.

Alisha heeft haar verdediging origineel ingeluid met een krantenkop van de stentor voor maart 2018: Hypotheekadvieskantoor 123Advies marktleider in Apeldoorn’ welke goed in de smaak viel bij afstudeerbegeleider Mathe van Bokhoven. De heer Van Bokhoven omschreef het afstudeeronderzoek van Alisha als een ‘een verademing’, een mooi compliment voor de young professional.

Alisha in dienst bij 123Advies Nu haar stage is afgerond blijft Alisha werkzaam voor 123Advies als assistent hypotheekadviseur en zal ze actief zijn met de onderzoeksresultaten. ‘We kunnen haar goed gebruiken en ze hoort er helemaal bij’ aldus Mark van Milligen.