Anne-Kamphuis

Om de vraag naar het beste gewaardeerde hypotheekadvies & bemiddeling van Apeldoorn nu en de toekomst aan te kunnen versterkt 123Advies zich met een nieuwe assistent hypotheekadviseur: Anne Kamphuis.

Anne is sinds 2012 werkzaam bij de Rabobank. In diverse functies heeft Anne veel klantcontact gehad in zowel filialen van de bank als via de telefoon. Het helpen en ontzorgen van klanten is Anne dan ook op het lijf geschreven!

In 2014 kocht Anne haar eerste koophuis en kwam na vergelijk uit bij 123Advies. Hypotheekadviseur en tevens eigenaar bij 123Advies, Mark van Milligen, heeft destijds Anne en haar partner ondersteund gedurende dit traject. Onder het mom ‘baat het niet dan schaad het niet’ werden ze connecties op LinkedIn. Enkele jaren later liep Anne met het idee toe te zijn aan een volgende stap. Plots kreeg ze een uitnodiging voor een bak koffie, drie weken later is het arbeidscontract ondertekend.

‘Met Anne halen we een enthousiaste en servicegerichte dame in huis, kenmerken die absoluut passen bij 123Advies en onze unieke manier van dienstverlening’ aldus Mark van Milligen. ‘Het lijkt me ontzettend gaaf om te ondersteunen in de zoektocht naar geen zorgen en de beste deal voor de vele Apeldoorners’ Aldus Anne. 

Zie ook de medewerkerspagina voor meer informatie over Anne.