Daar waar 123Advies in 2020 een flinke groei heeft doorgemaakt, werden door het team veel overuren gemaakt om de verwachtingen te blijven waarmaken en, waar mogelijk, te overtreffen.

Om die reden is ervoor gekozen in 2021 het 123team flink uit te breiden. Eigenaar Mark van Milligen is dan ook in zijn nopjes met de versterking: ‘Stefanie straalt van enthousiasme in geschrift, aan de telefoon maar ook wanneer ze tegenover je zit. In haar manier van praten is ze sociaal en gedreven,  ik hoefde dan ook niet lang over na te denken of ik haar een aanbod ging doen. Stefanie is zeer welkom en ik ben dan ook blij met haar komst als assistent hypotheekadviseur!’

Stefanie doet haar kant van het verhaal: ‘Op LinkedIn kwam ik de vacature voor Assistent Hypotheekadviseur tegen. ‘s Avonds stuurde ik een bericht en binnen 10 minuten had ik al een bericht terug van Mark. Nadat we elkaar via telefoon en Teams hadden gesproken (zo gaat dat in Corona tijd) was ik helemaal overtuigd. De korte (directe) lijntjes en de persoonlijke benadering van 123Advies spreken mij erg aan en passen goed bij mij. Ik kijk ernaar uit om van de koop van je woning een feestje te maken, samen met mijn collega’s!

Meer weten over Stefanie? Klik hier voor de teampagina.