Je kunt er niet omheen: in Apeldoorn staan 60 posters met de gezichten van de hypotheekadviseurs van 123Advies. Klik hier om direct een vrijblijvende afspraak te maken of bel 055 – 790 88 11. Eerst meer weten? Hieronder stelt 123Advies en elke hypotheekadviseur zich voor!

 Waarom 123Advies?

Los van goede zichtbaarheid langs de ringwegen zoeken veel mensen via Google hun weg naar een goed hypotheekadvieskantoor. Denk hierbij aan verbouwen, verduurzamen, een woning aankopen of bijvoorbeeld het regelen van hoofdelijk ontslag bij scheiding. Wanneer er gezocht wordt naar ons kantoor ondersteunen meer dan 1000 reviews bij verschillende websites wat 123Advies graag wil uitstralen in een toepasselijke 1-2-3:

  1. Het advies met de beste klantwaardering in Apeldoorn;
  2. Het kantoor waar je professioneel, snel en persoonlijk geholpen wordt;
  3. Scherpe advieskosten & vergelijking van alle geldverstekkers.

Uitgebreid lezen over onze dienstverlening? Klik hier.

Hypotheekadvies? Bel Nico!

Nico was na oprichter Mark de eerste onafhankelijk hypotheekadviseur bij 123Advies en werkt hier inmiddels al zeven jaar. Sinds 2018 is de vestiging op winkelcentrum de Eglantier geopend en is Nico het vaste gezicht. Nico: ‘Relaties volledig het werk uit handen nemen met een persoonlijke benadering is mijn manier van werken. De beste hypotheek binnen een mum van tijd geregeld, met daarbij een duidelijk en goed advies.

Relaties omschrijven mij als: Flexibel, meedenkend en iemand die altijd zijn afspraken nakomt. Graag ga ik ook met jou in gesprek!’

Hypotheekadvies? Bel Bas!

Na 5 jaar te hebben gewerkt voor de Rabobank is Bas sinds 2018 met veel plezier werkzaam als onafhankelijk hypotheekadviseur. Bas: ‘Zorgen uit handen nemen en de beste rentes en voorwaarden aanbieden geeft mij veel voldoening. Relaties waarderen mijn reactiesnelheid en gerichte adviezen. Toen ik in 2013 mijn eerste huis kocht vond ik het allemaal super spannend, nu doe ik dagelijks mijn best om alles zo relaxed mogelijk te laten verlopen en huizenkopers zo veel mogelijk gemak te bieden. Ook relaxed een aankooptraject ervaren of lagere maandlasten onderzoeken? Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!’

Hypotheekadvies? Bel Sander!

Na jaren lang voor Rabobank te hebben gewerkt sinds 2017 werkzaam als onafhankelijk hypotheekadviseur bij 123Advies. Relaties waarderen mijn persoonlijke en laagdrempelige benadering, waarbij we altijd opzoek gaan naar een goede, voordelige hypotheek die rust geeft. In 2011 afgestudeerd aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen, voor de op opleiding Financial Services Management en in het bezit van diverse vakdiploma’s. Ook jou ben ik graag van dienst!

Hypotheekadvies? Bel Nicolien!

Nicolien werkt met veel enthousiasme sinds 2015 voor 123Advies. Waar ze begon als assistent in een team van vier, is ze sinds 2020 de eerste vrouwelijke hypotheekadviseur en daar is ze trots op! Nicolien: ‘Relaties waarderen dat alle kennis in huis is. Mijn sociale karaktereigenschappen zorgen voor een persoonlijke benadering in begrijpelijke (jip en janneke) taal, hierbij wordt altijd gedacht in mogelijkheden. Mag ik ook jou ontzorgen en de best passende hypotheek verzorgen?’

Hypotheekadvies? Bel David!

Sinds begin 2021 ben ik met veel plezier werkzaam voor 123Advies. De eerste anderhalf jaar vanuit Apeldoorn en sinds september 2022 weer in het voor mij vertrouwde Deventer. Ik heb van 2013 tot 2021 in Deventer gewerkt, waarvan de laatste jaren als onafhankelijk financieel adviseur. Om die reden ken ik de (woning)markt in Deventer goed. Met een eigen(wijze) visie en nieuwe ervaringen rijker ga ik mij de komende jaren in de rol van vestigingsleider doorontwikkelen en van betekenis zijn in Deventer. Ik krijg energie van met mensen werken en vind het mooi om onderdeel te zijn van een betekenisvolle gebeurtenis, zoals de aankoop van een woning of plannen om eerder te stoppen met werken. Ik vind het leuk om overzicht te creëren in complexe materie en dit vervolgens tastbaar te maken in Jip-en-Janneke taal. In mijn vrije tijd sport ik graag of lees ik een goed boek om te ontspannen en mezelf te ontwikkelen.

Mis je een gezicht?

123advies bestaat uit een team van vijftien collega’s, iedereen stelt zich voor op onze website. Klikt hier voor de teampagina.

Vrijblijvende afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak maken bij één van de hypotheekadviseurs? Overweeg je te verhuizen of wil je weten hoe je het beste een verbouwing of het verduurzamen van de woning kan financieren? Klik hier of bel 055 – 790 88 11 om direct een afspraak te maken bij onze vestigingen in Apeldoorn aan de Roggestraat of de Eglantier!