Wanneer er wordt gesproken over woonlasten denken veel mensen enkel en alleen aan de hypotheeklasten. Wanneer er bij het aankopen van een woning ook direct kritisch wordt gekeken naar de energierekening kan dit behoorlijk schelen in de maandelijkse lasten.

In samenwerking met BLG Wonen kan 123Advies per heden een Energie Bespaar Rapport vrijblijvend aanbieden voor maar € 50,–. Voor dit tarief bezoekt een energie bespaar adviseur u aan huis en bekijkt op welke mogelijke manieren er bespaard kan worden op de energierekening. Met dit rapport wordt direct inzicht gegeven in de investeringen die hiervoor benodigd zijn en wat de terugverdientermijn is van de investeringen.

Door gunstige manieren van financieren, bijvoorbeeld een duurzaamheidslening, kan een investering al worden gefinancierd tegen een rente van maar 2%!

Wilt u meer mogelijkheden over het Energie Bespaar Rapport en/of de duurzaamheidslening? Neemt u dan contact op met 123Advies. Het hypotheekadvies kantoor voor Apeldoorn en omstreken.