Concreet hypotheekgesprek
Kom je op hypotheekgesprek bij 123Advies dan blijft het niet bij een kennismaking en algemene termen. Wanneer de inkomensgegevens aanwezig zijn krijg je direct te horen wat er geleend kan worden en kopen we fictief een woning aan. De realistische kostenbegroting en maandlastenberekening krijg je mee naar huis en de huizenjacht kan van start!

Profiteer van de lage rentestand
De lage rentestanden zorgen ervoor dat de woningmarkt in Apeldoorn continu in beweging is. In veel situaties kunnen mensen zich een hogere prijsklasse veroorloven en dat voor hetzelfde geld!

Boetevrij naar een lagere rente verhuizen
Blijf je wonen in dezelfde woning en wil je een lagere hypotheekrente? Dan betaal je in de regel een boeterente. Bij verhuizen is dit normaliter * niet het geval! Zo kan een hypotheekrente van bijvoorbeeld 5% wellicht wel naar 1,5%.

*Er zijn uitzonderingen, zo kent ING bijvoorbeeld ‘de voordeelrente’. Hierbij geldt een maximale boete van 3% bij verkoop.

Hoe verloopt het traject via 123Advies?
Bij 123Advies gaan we je zo veel mogelijk ontzorgen tijdens het traject. Zo krijg je niet alleen de beste voorwaarden en rentes maar heb je ook nergens omkijken naar. Op de website van Advieskeuze.nl komen wekelijks (positieve) reviews binnen over hypotheekadviseurs Bas, Sander, Nico en Mark. Ervaar het zelf!

Vrijblijvend een concreet hypotheekgesprek plannen?
Overdag of in de avonduren een afspraak maken? Het licht bij 123Advies brand vaak nog tot een uur of 21:30. Bel dus nu 055 – 790 88 11 of laat hier je gegevens achter. Één van onze enthousiaste medewerkers neemt dan binnen één werkdag contact met je op.