Het is alweer 5 jaar geleden dat dit nieuwsbericht op de website verscheen. Nico was na oprichter Mark en assistent hypotheekadviseur Nicole teamlid nummer 3 bij 123Advies en heeft het vertrouwen meer dan waargemaakt. Waar hij begon onder de hoede van Mark is Nico uitgegroeid tot een zelfstandig werkende teamplayer die geen uitdaging uit de weg gaat en het hart op de juiste plaats heeft. Al zijn collega’s beamen: Nico heeft een gezonde dosis humor en is een absolute meerwaarde in het 123team!

Het eerste gesprek wat Nico zelf deed was direct raak: ze sloten de hypotheek via 123Advies. Mark herinnerd het zich nog goed: ‘Nico was zelfverzekerd en kon niet wachten om te beginnen. Echter vond ik het moeilijk om het adviseren (wat ik tot dat moment altijd zelf deed) aan Nico over te laten’. Hij zei uit zich zelf:  ‘jij bent druk, laat mij die afspraak doen!’ Hij heeft inmiddels honderden mensen geholpen bij het realiseren van woondromen en sinds ruim 1,5 jaar runt Nico de vestiging op de Eglantier. Nico is dan ook niet meer weg te denken bij 123Advies. 

Los van een rijk bierpakket van hopdonders wat vanochtend op zijn bureau stond bij deze dus een nieuwsbericht van dank voor de inzet in de afgelopen 5 jaren. Op naar de 10!