verbouwen

123Advies vergroot het kantoor met 50%
Op 1 januari 2015 is het kantoor van 123Advies verhuisd van de Richtersweg in Ugchelen naar de Roggestraat 173 in het centrum van Apeldoorn. Hoewel veel inwoners van Apeldoorn en omstreken het kantoor in Ugchelen goed wisten te vinden, is het aantal relaties die naar het laagdrempelige winkelpand aan de Roggestraat kwamen in 2015 explosief gestegen.

Hoe kan 123Advies zo snel groeien?
De woningmarkt is gegroeid en123Advies staat structureel op 1 op diverse referentiewebsites voor onafhankelijk hypotheekadvies (zie ook Independer.nl en Advieskeuze.nl). ‘De mond tot mond reclame heeft zo  een heus sneeuwbal effect aangenomen’ aldus Mark van Milligen, eigenaar van 123Advies.

Wat veranderd er?
Om het hoge verwachtingspatroon te blijven waarmaken wil 123Advies zich continu verbeteren, dit gebeurd nu door aanpassingen aan te brengen in het kantoor. Door een afsluitbare wachtruimte met meer privacy te realiseren kunnen relaties rustig een kop koffie drinken en een praatje maken. Verder wordt er een tweede spreekkamer gemaakt om meer mogelijkheden te creëren in de agenda.

Maak vrijblijvend een afspraak!
Een woning op het oog? Verhuisplannen? Of benieuwd of je op de huidige hypotheek kunt besparen en/of verbeteren? Ervaar het verschil en maak vrijblijvend een afspraak met één van de onafhankelijk hypotheekadviseurs van 123Advies. Klik hier of bel 055 – 790 88 11.