In het centrum van Eerbeek, tegen over de Jumbo, gaan 22 appartementen in de verkoop via Driessen Woning Makelaars. Op 18 april vanaf 18:30 zijn geïnteresseerde welkom in het Bhoele Sportcafé, aan de Händelstraat 45 in Eerbeek.

De verkoopprijzen beginnen vanaf € 275.000,– tot € 575.000,– v.o.n., brochures en verdere informatie worden bij startverkoop verstrekt. De ontwikkeling en realisatie is in handen van Draisma Bouw.

Vrijblijvend hypotheekadvies via 123Advies

Vanuit de betrokken partijen is gevraagd of 123Advies aanwezig is om geïnteresseerde te informeren over nieuwbouwhypotheken. Iedereen heeft hierbij de mogelijkheid krijgt om vrijblijvend een afspraak te plannen. Wil je hier niet mee wachten? Klik hier of bel direct 055 – 790 88 11.

Waarom 123Advies?

123Advies heeft veel ervaring als het gaat om nieuwbouwprojecten en geeft een duidelijk uitleg over bijvoorbeeld offertegeldigheid en het betalen van bouwtermijnen. Bij 123Advies streven we naar uitmuntende dienstverlening, iets wat met een hoge klantwaardering op google en advieskeuze.nl ook zichtbaar is.

Daarbij bieden we de ruimste keuze in geldverstrekkers. Denk hierbij aan bekende namen als Rabobank, ING of ABN AMRO, of duurzame partijen (met rentekortingen) als ASN bank en Triodos bank. Zo garandeert 123Advies de beste rentes tegen de beste voorwaarden!

Alvast een vrijblijvende afspraak plannen

Niet wachten tot de start verkoop maar alvast een vrijblijvend hypotheekgesprek plannen? Afspraken kunnen op één van de drie kantoren of bij je thuis in Eerbeek. Bel 055 – 790 88 11 of klik hier om gegevens achter te laten.

Projectwebsite

Direct je interesse kenbaar maken? Laat je gegevens achter op www.erbeke.nl . Vanaf woensdag 19 april zijn alle relevante documenten te raadplegen op de projectwebsite en wordt het gehele project op Funda gepubliceerd.