Je kunt er de komende twee weken niet omheen: in Apeldoorn staan 60 posters met de gezichten van de hypotheekadviseurs van 123Advies. Klik hier om direct een vrijblijvende afspraak te maken of bel 055 – 790 88 11. Eerst meer weten? Hieronder stelt 123Advies en elke hypotheekadviseur zich voor!

 Waarom 123Advies?

Los van goede zichtbaarheid langs de ringwegen zoeken veel mensen via Google hun weg naar een goed hypotheekadvieskantoor. Wanneer er gezocht wordt naar ons kantoor ondersteunen meer dan 1000 reviews bij verschillende websites wat 123Advies graag wil uitstralen in een toepasselijke 1-2-3:

  1. Het advies met de beste klantwaardering in Apeldoorn;
  2. Het kantoor waar je professioneel, snel en persoonlijk geholpen wordt;
  3. Scherpe advieskosten & vergelijking van alle geldverstekkers.

Uitgebreid lezen over onze dienstverlening? Klik hier.

Hypotheekadvies? Bel Nicolien!

Nicolien werkt met veel enthousiasme sinds 2015 voor 123Advies. Waar ze begon als assistent in een team van vier, is ze sinds 2020 de eerste vrouwelijke hypotheekadviseur en daar is ze trots op! Nicolien: ‘Relaties waarderen dat alle kennis in huis is. Mijn sociale karaktereigenschappen zorgen voor een persoonlijke benadering in begrijpelijke (jip en janneke) taal, hierbij wordt altijd gedacht in mogelijkheden. Mag ik ook jou ontzorgen en de best passende hypotheek verzorgen?’

Hypotheekadvies? Bel Bas!

Na 5 jaar te hebben gewerkt voor de Rabobank is Bas sinds 2018 met veel plezier werkzaam als onafhankelijk hypotheekadviseur. Bas: ‘Zorgen uit handen nemen en de beste rentes en voorwaarden aanbieden geeft mij veel voldoening. Relaties waarderen mijn reactiesnelheid en gerichte adviezen. Toen ik in 2013 mijn eerste huis kocht vond ik het allemaal super spannend, nu doe ik dagelijks mijn best om alles zo relaxed mogelijk te laten verlopen en huizenkopers zo veel mogelijk gemak te bieden. Ook relaxed een aankooptraject ervaren of lagere maandlasten onderzoeken? Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!’

Hypotheekadvies? Bel Sander!

Na jaren lang voor Rabobank te hebben gewerkt sinds 2017 werkzaam als onafhankelijk hypotheekadviseur bij 123Advies. Relaties waarderen mijn persoonlijke en laagdrempelige benadering, waarbij we altijd opzoek gaan naar een goede, voordelige hypotheek die rust geeft. In 2011 afgestudeerd aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen, voor de op opleiding Financial Services Management en in het bezit van diverse vakdiploma’s. Ook jou ben ik graag van dienst!

Hypotheekadvies? Bel Nico!

Nico was na oprichter Mark de eerste onafhankelijk hypotheekadviseur bij 123Advies en werkt hier inmiddels al zes jaar. Sinds 2018 is de vestiging op winkelcentrum de Eglantier geopend en is Nico het vaste gezicht. Nico: ‘Relaties volledig het werk uit handen nemen met een persoonlijke benadering is mijn manier van werken. De beste hypotheek binnen een mum van tijd geregeld, met daarbij een duidelijk en goed advies.

Relaties omschrijven mij als: Flexibel, meedenkend en iemand die altijd zijn afspraken nakomt. Graag ga ik ook met jou in gesprek!’

Hypotheekadvies? Bel David!

Sinds die jaar ben ik, na 8 jaar in Deventer te hebben gewerkt, komen werken bij 123Advies in het voor mij vertrouwde Apeldoorn. Als Apeldoorner geboren en recent weer verhuisd binnen Apeldoorn ken ik de markt dus goed. In mijn vrije tijd houd ik mij veel bezig met lezen, voetballen in een vriendenteam, doe wekelijks aan hardlopen en zit regelmatig op de racefiets of mountainbike. Door al deze ontspanning heb ik veel energie om voor jou de beste hypotheek te realiseren, overzicht te creëren in je financiën en complexe materie tastbaar te maken. Graag tot ziens!

Mis je een gezicht?

123advies bestaat uit een team van vijftien collega’s, iedereen stelt zich voor op onze website. Klikt hier voor de teampagina.

Vrijblijvende afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak maken bij één van de hypotheekadviseurs? Bezig met verhuisplannen of wil je weten of oversluiten voordelig is? Klik hier of bel 055 – 790 88 11 om direct een afspraak te maken bij onze vestigingen aan de Roggestraat of de Eglantier!