Zo snel kan het gaan. Op 11 februari zat Joya bij de notaris om de sleutels in ontvangst te nemen voor haar eerste appartement, op 4 april was haar eerste werkdag bij 123Advies.

In de hypotheekgesprekken met hypotheekadviseur Nicolien Schroven (voorafgaand aan de aankoop van haar eerste appartement) raakte ze enthousiast over de manier van werken en communiceren. Het toeval wilde dat 123Advies versterking kon gebruiken als assistent hypotheekadviseur. Dus toen Joya, nadat de hypotheek rond was, gevraagd is voor een kop koffie met de eigenaar Mark van Milligen was het snel beklonken.

Nicolien licht toe hoe de gesprekken verliepen: ‘Mark had genoemd tijdens een weekstart dat als we geschikte mensen troffen we dit moesten melden. Omdat Joya positief opviel in haar communicatie en interesse tijdens de gesprekken heb ik haar aangedragen, dat de interesse wederzijds bleek is dan natuurlijk helemaal leuk’.

Mark vervolgd: ‘Joya is in 2020 afgestudeerd in Vastgoed & Makelaardij en heeft daarmee een goede achtergrond voor ons vakgebied. Daarbij is het ook leuk dat ze met een ‘open blik’ kan kijken naar onze processen en manier van werken, waardoor er een leuke wisselwerking kan ontstaan. Dit in combinatie met haar sociale vaardigheden en enthousiaste uitstraling geven veel vertrouwen in een succesvolle samenwerking’.

Wil je meer weten over Joya? Ze stelt zich zelf voor op de teampagina.