Nicolien Schroven is sinds september vijf jaar in dienst en sinds begin van het jaar doorgegroeid tot onafhankelijk hypotheekadviseur bij 123Advies. In deze vijf jaar zag ze 123Advies steeds harder groeien. “We hebben sinds augustus een nieuwe collega aangenomen, het gaat heel goed met ons tweede filiaal én ik ben doorgegroeid naar eerste vrouwelijke hypotheekadviseur in het team.” 

Nicolien begint als assistent bij 123Advies aan de Roggestraat in een team van vier collega’s. “In de binnendienst,” vertelt ze. “Ik heb veel geleerd als assistent, je werkt heel nauw samen met de adviseurs. Maar na een tijdje merkte ik dat ik steeds vaker dacht, ‘ik kan dit zelf ook, ik wil meer leren’.” Dus als Mark van Milligen, eigenaar van 123Advies, op zoek is naar een extra adviseur is de keuze snel gemaakt. Sinds begin dit jaar is Nicolien de eerste vrouwelijke hypotheekadviseur van 123Advies en de eerste goede reviews zijn een feit. “Vooral het contact met mensen maakt het leuk. Ik wil zelf het beste voor ze regelen en zorgen dat ze precies begrijpen wat er moet gebeuren en wat ze kunnen verwachten.”

Het beste voor de klant

Het team waarin ze begon is in de vijf jaar dat ze er werkt uitgegroeid van een team van vier tot een team van tien personen op twee locaties. “En ik vind het nog steeds heel leuk, uitjes met collega’s voelen alsof je op pad bent met vrienden. Maar ook zakelijk is het team heel hecht. Er wordt onderling veel meegedacht hoe je het beste voor elke individuele klant kan behalen. Zo kwamen er bijvoorbeeld drie mensen bij ons terecht die samen een woning wilden kopen. Een ingewikkelde constructie, die elders niet rond kwam. Het is dan zo gaaf als het vervolgens via ons toch lukt en de klanten krijgen wat ze voor ogen hadden.”

Uitbreiding op De Eglantier

Je vindt Nicolien bij 123Advies in het Centrum van Apeldoorn, maar ook in de vestiging op winkelcentrum De Eglantier. “Sinds de opening van ons tweede filiaal op De Eglantier in november 2018, stond mijn collega Nico als enige adviseur iedereen te woord. Maar het loopt zo goed dat we gaan uitbreiden.”

De Eglantier bleek namelijk de perfecte locatie voor een tweede vestiging van het hypotheekadvieskantoor. “Veel mensen doen hun boodschappen op De Eglantier en komen dan liever daar langs dan in het centrum. Sinds kort werk ik daarom op maandag ook op De Eglantier. We hebben het huurcontract op die locatie met drie jaar verlengd, én we gaan er een tweede spreekkamer bijmaken, zodat er meer afspraken gepland kunnen worden.”

Drukte tijdens coronatijd

Van de lockdown en de ergste coronaperiode heeft 123Advies gelukkig geen last gehad. “Integendeel,” zegt Nicolien. “We hebben het juist heel druk gehad. Voor de zomer zijn we een oversluitactie gestart waar we veel reacties op kregen. De drukte die daardoor ontstond blijft al de hele zomer doorgaan. We hebben dus eigenlijk in positieve zin iets gemerkt van corona. Hoewel ik wel blij was toen we weer konden afspreken met klanten op kantoor. Op afstand is het veel moeilijker om te zien of mensen je begrijpen en of je de klik maakt. En dat maakt het werk juist zo leuk.”

Vrijblijvend een afspraak maken

Het is voor Nicolien en haar collega’s altijd weer een uitdaging om, los van een goed aanbod, verrassend goede service te bieden bij het begeleiden van een hypotheektraject. Wil jij ook 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Apeldoorn?

Klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak of plan direct telefonisch een afspraak in door te bellen naar 055 790 88 11.