Apeldoorn heeft er op moeten wachten, voor het eerst sinds 2019 wordt er in Orderbos weer een zeepkistenfestival georganiseerd. Dit jaar niet alleen op Hemelvaartsdag, maar ook aansluitend op vrijdag 27 & zaterdag 28 mei.

Geen race, maar festival

De organisatie pakt het dit jaar anders aan dan de voorgaande 10 edities. Zo gaat er dit jaar geen zeepkistenrace plaatsvinden, maar is er sprake van een groot familiefestival met vele (nieuwe) activiteiten. Elke dag van 11:00 uur tot 20:00 uur vinden er vele activiteiten plaats en kan er genoten worden van een hapje en drankje op een groot terras met leuke muziek. Het hele programma is terug te vinden op www.zeepkistenracefestival.nl

123Advies timmerweide

De 123Advies timmerweide bevindt zich midden op het centrale terrein en is aangekleed met 123Advies sponsoring. Zo kun je bij het ‘123advies-huisje’ voor 2 munten (a € 6,– in plaats van de winkelprijs a € 12,50) een pakket afhalen waarmee je een duurzaam vogelhuisje in elkaar kan timmeren. De timmerweide is verder herkenbaar door de posters en een beachflag.

Gratis vogelhuisje?

Ben jij een (toekomstige) relatie van 123Advies? Wij delen maar liefst 50 vouchers uit waarmee je gratis een vogelhuisje in elkaar mag komen timmeren! Meld je deze week op één van de vestigingen (centrum of De Eglantier) of kom aanstaande vrijdag langs op de voorjaarsmarkt op De Eglantier.

Huis in Apeldoorn? = 123Advies

Wanneer 123Advies aan sponsoring doet, dan het liefst met een bijdrage aan Apeldoorn en met een knipoog naar waar we goed in zijn: hypotheekadvies & bemiddeling. Met deze sponsoring levert 123Advies een bijdrage aan een leuk Apeldoorns evenement, waarbij de link met huizen wordt gelegd. Om in de timmertermen te blijven: Daarmee slaan wij de spijker mooi op zijn kop!

Kennis maken met 123Advies?

Vrijblijvend een afspraak maken bij één van de hypotheekadviseurs? Bezig met verhuisplannen, verbouwplannen of wil je weten of oversluiten voordelig is? Klik hier of bel 055 – 790 88 11 om direct een afspraak te maken bij één van onze vestigingen aan de Roggestraat of De Eglantier!

 

Ps. Pas op je vingers! 😉