pand-123advies

Om de vraag naar hypotheekadvies en bemiddeling nu en in de toekomst aan te kunnen verwelkomt 123advies per maandag 7 september een nieuwe collega voor de binnendienst, Nicolien Schroven.

123Advies was vanwege een groeiende klantenkring op zoek naar versterking van het team. Een gemotiveerde young professional, iemand die thuis is in de Apeldoornse markt en klanten op een persoonlijke manier van dienst is. Binnen het eigen (Linkedin) netwerk is Nicolien geworven om het team te versterken. ‘’Hier zijn we natuurlijk erg blij mee, al moeten we nog trainen op de namen’’, aldus eigenaar Mark van Milligen met een knipoog naar de soortgelijke namen van twee collega’s.

Nicolien: “Na het afronden van mijn HBO opleiding en werkervaring bij de Rabobank, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heb ik gevonden als assistent hypotheekadviseur bij 123Advies. Met veel plezier kijk ik er naar uit om aan de slag te gaan bij 123Advies”.

Nicolien is allround geschoold en zal de komende tijd ervaring op doen over de werkwijze van 123Advies en worden klaargestoomd als assistent hypotheekadviseur. Dit tezamen met een gezonde ambitie om binnen 123Advies door te stromen naar hypotheekadviseur.

Voor velen zal Nicolien geen onbekend gezicht zijn, in het weekend zit zij namelijk ook niet stil maar vol passie op het voetbalveld of in de sportschool staat. Kent u Nicolien nog niet? Bekijk dan hier haar LinkedIn pagina.