In de periode 2015 tot en met 2018 is het kantoor van 123Advies gegroeid van 1 adviseur naar 4 adviseur: Bas Pothoven komt per 1 augustus het team versterken.

Bas Pothoven & 123Advies

Bas Pothoven heeft eerder samen gewerkt met Sander Speulman (reeds werkzaam bij 123Advies) bij de Rabobank. Als oud collega’s spraken Bas en Sander elkaar nog regelmatig en dat werkte aanstekelijk: ‘Sander spreekt met enthousiasme over het werk als volledig onafhankelijk hypotheekadviseur’. Bas vervolgt: ‘na gesprekken met Mark (eigenaar 123Advies) kwam ik snel tot de conclusie dat dit de uitdaging is die ik zoek’. Bas loopt al wat jaren mee in de financiële dienstverlening en is op dit moment werkzaam als financieel adviseur A bij de Rabobank in Apeldoorn. De komende tijd klaar wordt hij gestoomd voor zijn nieuwe rol als hypotheekadviseur. Meer weten over Bas? Bas verteld wat meer over zich zelf in het smoelenboek van 123advies. 

Groei 123Advies naar 4 hypotheekadviseurs

123Advies heeft door mond op mond reclame en online reviews een grote groep ambassadeurs van het bedrijf gecreëerd: ‘Gelet op de grote vraag naar onze manier van werken moest er een onafhankelijk  hypotheekadviseur bij’ aldus Mark van Milligen. Hij vult aan: ‘We zijn groot geworden door op een enthousiaste en persoonlijk manier een hoge kwaliteit te leveren, wil je dit blijven waar maken dan is er capaciteit nodig’.

Oprichter Mark van Milligen verwelkomde in juni 2015 Nico Boomgaard, in februari 2017 Sander Speulman en per Augustus 2018 is er een nieuwe versterking aan boord in de persoon van Bas Pothoven. 

Pand te klein, tweede locatie op komst

123Advies groeit met de komst van Bas het huidige kantoor aan de Roggestraat uit. Het kantoor aan de Roggestraat blijft, maar in 2018 maken we de tweede locatie in Apeldoorn bekend. Waar de grootbanken uit het straatbeeld verdwijnen is 123Advies nog prominenter aanwezig, wordt vervolgd!