In het jaar 2018 opende 123Advies een tweede vestiging in Apeldoorn (winkelcentrum Eglantier) en verwelkomde twee nieuwe collega’s: Anne Kamphuis en Bas Pothoven. In 2019 zet 123Advies de stijgende lijn door: een warm welkom voor Elise Nap Zevenbergen!

Elise & 123Advies
Elise haar partner voetbalt in een voetbalelftal met Nico Boomgaard (hypotheekadviseur bij 123Advies) en hoorde zo over de ambities van Elise. Elise haar ambities voor hypotheekadvies zijn goed te verklaren: ‘mijn vader is al jaren werkzaam als hypotheekadviseur en die verhalen hebben er voor gezorgd dat ik vakgerichte diploma’s ben gaan halen’. Elise vervolgt: ‘Na bijna een jaar te werken voor de Rabobank en het aanstekelijke enthousiasme van Nico was ik toe aan een volgende stap’.

Nico bracht Elise in contact met oprichter Mark van Milligen, een bak koffie en een lunch volgde. Mark is overtuigd van haar kwaliteiten: ‘Elise omschrijft zich zelf op Linkedin als enthousiast, gedreven en betrouwbaar. Eigenschappen die bevestigd werden tijdens de kennismaking. Dit in combinatie met haar grote interesse voor hypotheekadvies maakt Elise een absolute aanvulling voor het 123Advies team!’. Meer weten over Elise? Elise vertelt wat meer over zich zelf in het smoelenboek van 123advies

123Advies zet groei door

123Advies is de afgelopen jaren explosief gegroeid als het gevolg van een hoge klanttevredenheid. Mark verklaard: ‘grootbanken verdwijnen uit het straatbeeld en verliezen al jaren marktaandeel, iets wat verder te verklaren is door rentes, voorwaarden en condities bij andere aanbieders. Goed nieuws voor consumenten!’ Het is voor 123Advies elk jaar weer een uitdaging om los van een goed aanbod verrassend goede service te geven in het traject naar een koopwoning. Wil jij ook 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Apeldoorn? Klik hier voor het maken van een afspraak of bel 055 790 88 11.