“Stilstand is achteruitgang, tijd voor een nieuwe website”

Om relaties nog beter van dienst te zijn heeft 123Advies een nieuwe website. Deze is opnieuw vanaf de bodem ontworpen en een jaar lang bijgeschaafd.  ‘We zijn blij met dit super gave resultaat’ aldus eigenaar Mark van Milligen. 123Advies kan zich vanaf nu nog beter als onafhankelijk hypotheekadvieskantoor profileren. De website is zeer vriendelijk in (mobiel) gebruik en binnen twee klikken is alle informatie te vinden.

Focus
123Advies staat bij haar relaties en op diverse referentiewebsites* goed aangeschreven als het gaat om onafhankelijk hypotheekadvies in Apeldoorn en omstreken. De huidige website geeft nu niet altijd deze indruk (de focus hierbij ligt vooral op verzekeringen) , ‘dit terwijl we 90% van onze tijd bezig zijn met hypotheken’.

*Zie ook advieskeuze.nl en Independer.nl

Responsive
5 jaar geleden werd de website nog in 90% van de gevallen via een computer bezocht. ‘Dat is zo’n apparaat waar je dus naast internetten niet mobiel mee kan bellen’ aldus Mark met een knipoog. Tegenwoordig is ruim 60% van de website bezoekers iemand die via een mobiel of tablet op de website komt. Dit vraag om een nieuwe website die voor alle apparaten geschikt is!

Allemaal met ons gezicht op de website!
Daar waar 123Advies al gezichten heeft op sociale media en referentiewebsites ontbrak het nog op de eigen website. Zelf eens een blik werpen? Ook onze gezichten zijn in twee klikken te vinden op onze team pagina.