nvm

Woning op het oog op de NVM Open Huizen Dag? Ga zaterdag direct langs 123Advies voor de beste hypotheek!

Krijg gratis & binnen 15 minuten duidelijk of de beoogde woning haalbaar is:

123Advies, hét onafhankelijk hypotheekadvieskantoor van Apeldoorn, zal op zaterdag 1 april 2017 van 10:00 tot 16:00 haar deuren openen voor al je woonvragen. Waar? 123Advies zit in het centrum van Apeldoorn, aan de Roggestraat 173, op steenworp afstand van de bioscoop.

Potentiële woningkopers worden binnen 15 minuten van de nodige informatie voorzien op weg naar een (eerste) koopwoning. Op deze dag kan er aan de Roggestraat informatie ingewonnen worden over de beste hypotheek en alle praktische zaken die komen kijken bij een verhuizing.

Zet de Roggestraat dus in je ‘Open huizen route’! Hier staan Hypotheekadviseurs Sander Speulman, Nico Boomgaard en Mark van Milligen je graag te woord.

Verloting Monopoly Apeldoorn spel
Bezoekers van ‘het open huis’ bij 123Advies maken ook nog eens kans op een Monopoly Apeldoorn spel: een spel over de lokale woonmarkt, waar 123Advies trotse geldsponsor van is.

Wat doet 123Advies?
123Advies is hét kantoor van Apeldoorn en omstreken als het gaat om volledig onafhankelijk hypotheekadvies. De hypotheekadviseurs van 123Advies hebben in 2016 de hypotheekprijs gewonnen in Noord- en Oost- Gelderland (zie ook: ‘123Advies wint hypotheekprijs’) . Wij kennen de persoonlijke aanpak van een klein kantoor maar de professionaliteit van een keten. Al onze tarieven zijn all-in en zeer scherp. Daarnaast mag je van 123Advies optimale begeleiding verwachten van A tot Z.

Afspraak maken

Kun je niet wachten of ben je 1 april niet in de gelegenheid? Maak vrijblijvend een afspraak, bel 055- 790 88 11 of Klik hier.