Jij hebt recht op de beste hypotheek

Profiteer ook van 100% onafhankelijk hypotheekadvies

123Advies geeft 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Apeldoorn. Hypotheekadviseur Mark van Milligen richtte het bureau in 2009 op. In zijn werk bij een assurantiekantoor zag hij dat adviseurs op basis van provisie adviseerden en dat van onafhankelijkheid geen sprake was. In zijn tijd bij een bank merkte hij dat er goede hypotheekadviseurs werken, maar ze vaak niet het beste hypotheekvoorstel doen omdat zij alleen eigen bankproducten kunnen aanbieden. Met 123Advies bewijst hij dat het anders kan.

123Advies werkt voor 100% in het belang van starters, doorstromers, oversluiters en ondernemers. Het advieskantoor biedt huizenkopers en huizenbezitters waar ze recht op hebben: de beste hypotheek tegen de laagste lasten. Hier zet Mark zich iedere dag voor in, samen met zijn team van enthousiaste en gedreven medewerkers. En met succes.

Op Independer en Advieskeuze staat 123Advies structureel op nummer 1 op basis van klantenwaarding, prijs en kwaliteit. Klanten waarderen vooral het duidelijke en persoonlijke advies, de goede begeleiding, de hypotheek met uitstekende voorwaarden en het scherpe tarief.

Ook profiteren van 100% onafhankelijk hypotheekadvies? Bel nu voor een vrijblijvende afspraak.

Bel 055 – 790 88 11

Eén van de hypotheekadviseurs van 123Advies neemt binnen 24 uur contact op.

Onze medewerkers

Onze medewerkers komen allemaal uit Apeldoorn en kennen iedere straat. Ze zijn enthousiast en gedreven om de beste hypotheek te regelen. Hun achtergrond hebben ze in Financial Service Management, bedrijfseconomie en/of financiële planning. Daarnaast hebben ze relevante werkervaring bij de Rabobank, SNS Bank, Deutsche Bank, ABN AMRO en Univé. Ook zijn alle medewerkers in het bezit van WFT-certificaten, uitgegeven door het Ministerie van Financiën voor het adviseren en bemiddelen in financiële producten. Onze medewerkers kennen alle makelaars en notarissen in Apeldoorn en omgeving. Daardoor nemen ze een hoop zorgen uit handen en weten ze precies wat er speelt op de huizenmarkt in Apeldoorn.

Bel 055 – 790 88 11

Eén van de hypotheekadviseurs van 123Advies neemt binnen 24 uur contact op.