open-huis

Op 1 april 2017 was de eerste editie van het ‘Open Huis’ bij 123Advies. Veel starters en doorstromers op de woningmarkt lieten zich geheel vrijblijvend informeren over het aankopen van een woning.

123advies, in de personen van Sander Speulman en Mark van Milligen, hebben Apeldoorners van informatie kunnen voorzien op het gebied van hypotheken en alles wat er komt kijken bij het aankopen van een woning. ‘Het liep goed door. Mensen combineerden het met de Open Huizen Route van de NVM’ aldus hypotheekadviseur Sander Speulman.

Potentiële woningkopers die wat langer moesten wachten hebben direct vrijblijvend een afspraak gemaakt met een hypotheekadviseur van 123Advies. In zo’n vrijblijvend gesprek wordt verteld wat men kan lenen, wordt er een voorbeeldberekening gemaakt voor de toekomstige hypotheek en wordt er uitleg gegeven over het aankopen van een woning in de regio Apeldoorn.

Zelf niet in de gelegenheid geweest  om langs te komen maar is het wel gewenst een vrijblijvende afspraak te maken? Een vrijblijvende afspraak maken kan vanzelfsprekend nog steeds. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of bel direct 055 – 790 88 11.