Startersmarkt

Op 2 oktober 2014 vond in het stadhuis van Apeldoorn de Startersdag (Startersmarkt) plaats. Velen starters op de woningmarkt lieten zich informeren over hypotheken, de starterslening en over de notaris. De stand van 123Advies, het starterskantoor van Apeldoorn, is drukbezocht en velen mensen hebben naast de nodige informatie ingewonnen een afspraak ingepland voor een vrijblijvend hypotheekadvies gesprek. Daarnaast waren ook de ‘homesweethome’ bordjes populair, de eerste gadgets voor de toekomstige eigen woning waren daarmee een feit.

Gelet op de drukte bij de 123Advies stand heeft niet iedereen de gelegenheid gekregen om een vrijblijvende afspraak te maken. Deze mensen kunnen hier alsnog voor in aanmerking komen door het afspraken formulier op de website in te vullen, er wordt de zelfde dag nog contact opgenomen voor het maken van een afspraak!

In een vrijblijvend gesprek wordt verteld wat starters kunnen lenen, krijgen ze een voorbeeldberekening mee van de hypotheek en wordt er verder uitleg gegeven over het aankopen van een woning in de regio Apeldoorn.