Scrol je door de nieuwsberichten bij 123Advies dan worden er veel nieuwe gezichten voorgesteld. Per april is ook Melissa Dekens team 123Advies komen versterken.

Melissa is geen onbekende bij 123Advies. Melissa is een familielid van een goede vriend van Mark en zo waren ze elkaar als eens tegengekomen. Via deze connectie spraken ze elkaar vijf jaar geleden al eens over een samenwerking bij 123Advies. Eigenaar Mark van Milligen licht toe: ‘Toen is afgesproken contact te houden. Melissa kwam die belofte na door direct om 09:00 te bellen de ochtend nadat de vacature online kwam’. Mark vervolgt: ‘Met dergelijk enthousiasme scoor je punten. Dat we geen onbekenden voor elkaar waren versnelde het proces, al heb ik liever dat nieuwe collega’s mijn dansmoves nog niet kennen (refererend aan de bruiloft van mijn goede vriend)’.

Gelukkig kan Melissa hier doorheen kijken: ‘De passie en het enthousiasme waarmee Mark over 123Advies sprak, is mij altijd bijgebleven. 123Advies heeft een hoge klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan, dit past goed bij mij en ik ben dan ook enorm blij om deel uit te maken van het team!’.

Melissa heeft diverse diploma’s op zak en 3,5 jaar gewerkt in diverse functies bij de Rabobank. Wil je meer weten over Melissa? Klik dan hier.