Marc Burghout (niet te verwarren met eigenaar Mark van Milligen) zal spoedig afstuderen aan de opleiding FSM (Financial Services Management) in Zwolle.  Na eerder te hebben gewerkt in de branche voor SNS bank en Van Lanschot Bankiers ging Marc op zoek naar een bijbaan in zijn branche. ‘Dat hij dit pro actief op LinkedIn had staan was voor mij al reden genoeg om hem uit te nodigen voor een bak koffie’, aldus Mark van Milligen.  Deze proactieve oproep wekte dus de interesse naar zijn LinkedIn profiel en een bak koffie volgde snel. Een bak koffie werd opgevolgd door een lunch en zorgde er voor de Marc snel handtekeningen kon zetten onder zijn arbeidscontact. Mark vervolgt: ‘gelet op dat de groei van 123Advies doorzet is Marc meer dan welkom!’

Marc aan het woord
‘Ik ben woonachtig in Bathmen maar heb in mijn prille carrière altijd in Apeldoorn gewerkt. Ondanks wat ervaring in de financiële dienstverlening ben ik nog zeer leergierig en werk ik nu sinds 1 februari met veel plezier bij 123Advies! ’ Hij vervolgt: ‘Voor de klant klaarstaan en het leveren van kwaliteit & goede service zijn speerpunten bij 123Advies waar ik mij erg bij thuis voel’.

Meer weten over Marc? Klik hier voor het smoelenboek van 123Advies met een link naar zijn LinkedIn profiel.

 

123Advies 10 jaar, Marc teamlid nummer 9
In het jaar dat 123Advies haar tiende verjaardag viert is Marc teamlid nummer 9. Los van een parttime dienstverband zorgt Marc in de vakantieperiodes dat de bezetting op de kantoren goed op peil blijft. Wellicht dat er na het afronden van de studie direct een vast dienstverband in zit.