Een hartelijk welkom voor Fadilah Salomons, die per heden het team van 123Advies komt versterken.

Fadilah is geen onbekende 123Advies. Tot voorkort werkte ze in verschillende functies bij Apeldoornse makelaarskantoren en had zo veelvuldig contact over gemeenschappelijke relaties. Los daarvan heeft eigenaar Mark eerder het hypotheektraject verzorgd voor Fadilah en haar partner en scoorde toen direct punten. Mark: ‘Ik was heel nieuwsgierig hoe ze bij ons terecht was gekomen, toen ze vertelde dat ze altijd alleen maar tevreden relaties van 123Advies sprak moet ik geglunderd hebben van trots’.

Fadilah stuurde in de jaren er opvolgend regelmatig vrienden en familie door en had zo weer contact met Mark. Die vroeg recent brutaal: ‘waarom werk jij eigenlijk niet voor 123Advies?’, Fadilah: ‘ik moest lachen en kan niet ontkennen dat ik zelf ook met die gedachten liep, hier ben ik dan!’.

Mark vervolgt:  ‘Fadilah kent de woningmarkt vanuit de makelaardij goed en heeft met deze kennis echt iets toe te voegen aan het team, los daarvan ervaar ik haar als enthousiast, klantvriendelijk en zeer gedreven. Eigenschappen die 123Advies graag omarmt in de ambitie verwachtingen te overtreffen voor klanten.’

Meer lezen over Fadilah? Klik hier voor de de teampagina.