Vacature Assistent Hypotheekadviseur (24 tot 40 uur)

123Advies groeit, groei jij met ons mee?

Dé 123-vaardigheden: heb jij ze in huis?

Beschik jij over de vaardigheden die nodig zijn om het team te komen versterken?

  1. Ben jij communicatief vaardig?
  2. Haal je energie uit het alsmaar overtreffen van de klantverwachting?
  3. Én ben je daarnaast ook nog eens goed in het bewaken van tijdslijnen en het behandelen van dossiers?

Dan zoekt 123Advies jou!

Dit vind jij leuk om te doen

Als een spin in het web functioneren: jij bent gedreven en in staat om constant te schakelen met relaties, collega’s, geldverstrekkers, makelaars en notarissen. Als organisatorisch talent ben je zelfredzaam, integer en initiatiefrijk. Het nemen van initiatief wordt bovendien ook nog eens enorm gewaardeerd door jouw collega’s, iets wat voor veel voldoening zorgt.

In jouw rol als assistent hypotheekadviseur weet je goed in te schatten waar relaties behoefte aan hebben en het streven naar een hoge klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent administratief goed onderlegd en in staat om dossiers effectief en naar volle tevredenheid af te handelen. Samenwerken is ook een van je sterke punten, wat goed terug te zien is in de ondersteuning die je aan de hypotheekadviseurs geeft.

Waarom werken bij 123Advies?

123Advies is opgericht met het ideaalbeeld dat het geven van hypotheekadvies klantvriendelijker, begrijpelijker, en laagdrempeliger kan. Klantbelang staat bij ons hoog in het vaandel en het beste de markt te halen voor onze relaties is dan ook een vanzelfsprekendheid. Persoonlijk & professioneel gaan in onze manier van dienstverlening altijd samen.

Wij willen verwachtingen overtreffen op een transparante manier waarbij communicatie het sleutelwoord is. Klanten meenemen in hun eigen dossier, hen op de hoogte houden van de voortgang en het managen van de verwachting van de klant: zeg wat je doet en doe wat je zegt. Hier staan wij als 123Advies voor en willen we in uitblinken ten opzichte van bijvoorbeeld een landelijke keten, grootbanken of het traditionele assurantiekantoor op de hoek. 123Advies volgt haar eigen weg en dit wordt beloond: de reviews (meer dan 850!) liegen er niet om. Gemiddeld scoren we hiermee een 9,8 en daar zijn we trots op. 123Advies is gegroeid door mond-tot-mondreclame van tevreden klanten. Veel van onze relaties zijn trouwe ambassadeurs en dit geeft ons bestaansrecht!

Het team bestaat uit jonge en enthousiaste professionals die blij worden bij het verwezenlijken van de aankoop van die ene droomwoning óf er bijvoorbeeld voor te zorgen om iemands maandlasten omlaag te brengen. Er is een platte organisatiestructuur waarbij we elkaar met veel plezier ondersteunen en begeleiden. Om die reden houden wij ervan om eerlijk te zijn naar elkaar en mag iedereen vooral zichzelf zijn.

Voorwaarden als assistent hypotheekadviseur

  • Opgebouwde relevante werkervaring als commercieel binnendienstmedewerker, bij voorkeur in de branche;
  • Afgeronde WFT Basis is een eis,
  • Afgeronde WFT Schade particulier,  Hypothecair krediet en vermogen heeft de voorkeur, bereidheid om deze te diploma’s te halen is een eis.

Wat krijg je?

Je komt in een enthousiast team te werken en bent (na corona) in voor een kwartaalborrel, teambuilding in de vorm van leuke uitjes en niet te vergeten het jaarlijkse weekendje weg!

Een goed salaris, kilometervergoeding, vakantiegeld een dertiende maand en loyaliteitsvergoeding;

Korting op verzekeringen, gratis afsluiten van financiële producten en toegang tot het netwerk;

Standaard een jaarcontract opgevolgd door een vast contract;

Solliciteer!

Via de mail: mark@123advies.nl

Of neem telefonisch contact op: 055 – 790 88 11

* Acquisitie is NIET gewenst *